Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:42 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ING Bank aduce masina lui Alonso in orasul tau - 11.05.2009

ro

11 May, 2009 15:58 854 Marime text

  RETAIL BANKING
COMUNICAT DE PRESĂ                                     Bucureşti, 11 mai 2009                           

ING Bank aduce maşina lui Alonso în oraşul tău

Între 12 şi 13 mai, ING Bank vă invită pe platoul din faţa Parcului Central (lângă cinematograf) pentru a vedea maşina de Formula 1 a echipei ING Renault. Aflat pentru prima oară în Medgidia, monopostul condus de Fernando Alonso în anul 2008 a atras până acum zeci de mii de admiratori în toate oraşele unde a fost expus.

Început în a doua jumătate a anului 2008, ING Road Show este singurul eveniment de promovare a Formulei 1 organizat de ING Bank în majoritatea oraşelor importante din ţară. Timp de două zile participanţii au şansa de-a câştiga premii originale F1 şi de-a se poza cu maşina care a făcut istorie pe circuitele de la Monza şi Monte Carlo.

De marţi dimineaţă până miercuri seară, locuitorii oraşului Medgidia pot admira maşina de curse ce a fost condusă de Fernando Alonso şi se pot fotografia alături de bolidul de Formula 1.  Organizatorii îi aşteaptă pe locuitorii oraşului cu o atmosferă apropiată celei care însoţeşte o cursă pe marile circuite şi cu sute de premii.

„ING Bank a dorit să ofere iubitorilor de Formula 1 din România şansa de a vedea o maşină F1 care a rulat pe celebrele circuite internaţionale şi ne bucurăm foarte mult că acest monopost a ajuns şi la Medgidia.  Locuitorii oraşului vor putea să se pozeze cu maşina care a fost condusă de Fernando Alonso şi să păstreze astfel o amintire de neuitat. Îi aşteptăm pe toţi iubitorii acestui sport şi nu numai pe ei să ne bucurăm împreună de câteva momente speciale”, declară Marian Mîrlăneanu, ING Office Republicii, Medgidia.

ING a pregătit participanţilor şi o ofertă specială: cei care îşi vor lua ING Card Cont’Rol în timpul evenimentului vor câştiga pe loc un premiu ING Renault F1 şi vor intra în tragerea la sorţi pentru una din cele 4 excursii la Istanbul Park, circuitul de Formula 1 al Turciei.


Grupul ING a devenit sponsor oficial al Formulei 1 în anul 2007. Implicarea în această campanie globală a crescut notorietatea ING, într-un singur an, cu 7% la nivel mondial. ING este în topul celor mai vizibile branduri pe circuitele de Formula 1, conform studiilor făcute de agenţiile internaţionale de cercetare.

***
ING Bank deţine o poziţie solidă pe piaţa bancară românească, oferind o gamă complexă de servicii financiare. Din 1994 şi până în prezent, ING Bank şi-a dezvoltat operaţiunile într-un ritm susţinut, prin diversificarea portofoliului de produse şi al celui de clienţi, prin lansarea de noi divizii de servicii (brokeraj, leasing, factoring, afaceri imobiliare) şi prin extinderea teritorială. În prezent, ING Bank are 35 de sucursale bancare pentru companii şi 180 unităţi pentru persoane fizice.

ING România face parte din ING Group, instituţie financiară internaţională de origine olandeză care oferă servicii bancare, de asigurări şi de management al activelor unui număr de peste 75 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din 50 de ţări. Cu un personal de peste 130.000 de angajaţi, grupul cuprinde o gamă diversă de companii, care işi deservesc clienţii sub numele ING.

***
Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să contactaţi: Mona Tufeanu, Senior PR Officer, ING Retail  BankingT: 031 406 74 84; E: mona.tufeanu@ing.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii