Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:23 20 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Credite pentru achiziţie teren agricol şi echipamente de la ProCredit Bank

ro

28 Mar, 2012 17:45 694 Marime text

COMUNICAT DE PRESA

Credite pentru achiziţie teren agricol şi echipamente de la ProCredit Bank

Bucureşti, 28.03.2012

Preocupându-se permanent să faciliteze accesul la finanţare clienţilor săi cu activitate în agricultură, ProCredit Bank a creat pentru aceştia produse dedicate, menite să contribuie la dezvoltarea afacerilor pe care întreprinzătorii le derulează.

Ţinând cont de potenţialul de dezvoltare din sectorul agricol şi răspunzând interesului ridicat pe care clienţii băncii l-au arătat pentru extinderea activităţii şi, în egală măsură, a colaborării cu banca,  ProCredit Bank le pune la dispoziţie facilităţi pentru achiziţia de teren agricol şi echipamente pentru agricultură în condiţii avantajoase.

Creditul pentru teren agricol (achiziţie sau reabilitarea terenurilor existente) se acordă pentru o perioadă de pâna la 15 ani, fără ca banca să solicite avans. Garanţiile solicitate sunt flexibile, de la ipotecă imobiliară pe terenul achiziţionat, alte garanţii oferite de client, până la garanţii oferite de Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri. Planul de rambursare este adaptat activităţii agricole, clienţii putând plăti rate lunare egale sau inegale sau rate sezoniere.

Nou introdus în portofoliul de produse dedicate sectorului agricol al ProCredit Bank, creditul ProEchipamente se acordă pe o perioadă de până la 7 ani, fără ipotecă. Banca poate finanţa şi achiziţia de echipamente second-hand. În cazul proiectelor cofinanţate prin F.E.A.D.R, clientul nu trebuie să plătească un avans. Şi în cazul acestui produs, planul de rambursare corespunde specificului activităţii agricole – clienţii pot alege să plătească rate sezoniere, mai exact două rate (capital şi dobândă) pe an, restul ratelor fiind 0.

Despre ProCredit Bank:

ProCredit Bank este o banca orientata spre dezvoltare, care ofera o gama larga de servicii si produse bancare la cele mai inalte standarde. In activitatea noastra de creditare ne concentram asupra intreprinderilor foarte mici, mici si mijlocii, deoarece suntem convinsi ca aceste afaceri creeaza cel mai mare numar de locuri de munca si au o contributie vitala la dezvoltarea economica a tarii in care opereaza.
Spre deosebire de alte banci, banca noastra nu promoveaza creditele de consum. In schimb, ne angajam sa punem la dispozitia clientilor nostri produse si servicii bancare in mod responsabil si sa formam o cultura a economisirii si parteneriate de durata cu acestia.
Actionarii nostri asteapta o rambursare sustinuta a investitiilor, si nu au ca principal interes maximizarea profitului pe termen scurt. Investim masiv in instruirea personalului nostru, pentru a crea o atmosfera de lucru eficienta si agreabila si pentru a oferi cele mai prietenoase si cele mai competente servicii clientilor nostri.
ProCredit Bank sprijina afacerile clientilor sai in cel mai eficient mod, la standardele internationale ale bancii. Fiind o banca full-service, ProCredit Bank Romania ofera clientilor sai – persoane fizice si juridice – mai multe produse de economisire in conditii avantajoase.

In Romania, ProCredit Bank a fost infiintata in 2002 si reprezinta rezultatul unui parteneriat intre institutii financiare de renume international, cum ar fi: BERD, IFC – Membra a Grupului Bancii Mondiale, Commerzbank, KfW, ProCredit Holding (companie germana de investitii) si IPC.

Pentru mai multe informatii:
ProCredit Bank Romania  
www.procreditbank.ro

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii