Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:08 23 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conferință de presă referitoare la filiala Fundaţiei „Mişcarea Populară” – Bihor

ro

01 Jul, 2013 13:14 686 Marime text
 Fundația „Mişcarea Populară” organizează marţi, 02 iulie 2013, la ora 19.00, în incinta Hotel Dacia Continental Oradea o conferință de presă privind echipa de coordonare și grupurile de lucru ale filialei Bihor.
 
La eveniment vor participa următorii membri-fondatori: Marian Preda (preşedintele Fundaţiei Mișcarea Populară, decanul Facultății de Sociologie și Asistență Socială a Universității București), Daniel Funeriu (consilier prezidențial, fost ministru al Educației), precum și Georgeta Condur (lector doctor, prodecanul Facultății de Ştiințe Politice şi Administrative, Universitatea „Petre Andrei“ din Iaşi).
 
Menţionăm că spaţiul destinat conferinţei de presă nu beneficiază de conexiune internet wireless gratuită şi că transmisiunile TV în direct se pot face doar cu echipamente proprii ale posturilor de televiziune.
 
Vă rugăm să confirmați participarea la eveniment, fie prin e-mail la adresa andreea.costaciuc@gmail.com, fie la numărul de telefon 0724.247.276. Pentru orice fel de detalii, vă rugăm să contactaţi ofiţerul de presă, Andreea Costaciuc, 0724.247.276.
 
 
Departamentul de Relaţii cu Presa
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii