Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clienţii Millennium Bank pot accesa serviciul Internet Banking folosind Chrome, Safari şi Opera

ro

18 Oct, 2012 15:16 1443 Marime text

Bucureşti, 18 octombrie 2012 

Clienţii Millennium Bank pot accesa serviciul Internet Banking folosind Chrome, Safari şi Opera

Bucureşti, 18 octombrie 2012. Clienţii Millennium Bank pot accesa acum serviciul Internet Banking folosind browserele de internet Google Chrome, Safari şi Opera. Odată cu lansarea noului design al site-ului băncii www.millenniumbank.ro, care este mai prietenos şi are o structură mai uşor de parcurs, clienţii beneficiază şi de îmbunătăţiri ale accesibilităţii serviciului Internet Banking. Până acum, serviciul putea fi accesat folosind Internet Explorer şi Mozilla Firefox.
„Gradul de utilizare a Google Chrome este în continuă creştere, conform statisticilor, iar recent a devenit cel mai folosit browser de internet din România. Millennium Bank încearcă să se adapteze rapid la nevoile în permanentă schimbare ale clienţilor noştri şi ne bucurăm să anunţăm această îmbunătăţire a serviciului Internet Banking”, a declarat Florentina Mihai, Director Canale Alternative la Millennium Bank.
Aproximativ 70% din clienţii persoane fizice ai Millennium Bank au contractat serviciul Internet Banking. Aproape 80% din tranzacţiile efectuate de clienţii persoane fizice ai băncii în luna septembrie 2012 au fost realizate prin intermediul serviciului Internet Banking, iar volumul lor a fost de 53 de milioane de lei.
Serviciul Internet Banking al Millennium Bank permite clienţilor să-şi administreze toate produsele contractate de la bancă. Acesta oferă acces la toate conturile, depozitele, cardurile şi creditele, iar clienţii pot efectua orice tip de operaţiune – să achite facturi şi rate la credite, să constituie depozite, să-şi predefinească o listă de beneficiari pentru plăţi viitoare, să-şi modifice codul PIN pentru card, precum şi limitele de tranzacţionare la bancomate şi la comercianţi. Tranzacţiile sunt autorizate prin SMS, metodă care oferă un grad înalt de securitate. După ce completează detaliile transferului în aplicaţia Internet Banking, clienţii primesc un SMS pe telefonul mobil, care confirmă suma ce urmează a fi transferată şi care conţine codul din şapte cifre pentru autorizarea tranzacţiei, care este generat arbitrar. Serviciul Internet Banking este gratuit, iar comisioanele pentru tranzacţiile efectuate prin intermediul său sunt cu 50% mai mici decât pentru cele efectuate în sucursale.
Banca oferă şi serviciul SmartPhone Banking, disponibil gratuit pentru terminalele mobile Apple şi pentru cele care folosesc sistemul de operare Android. Lansată în urmă cu un an, aplicaţia „MillenniumRO” poate fi descărcată din AppStore sau Android Market şi permite clienţilor să-şi vizualizeze conturile curente şi de economii, depozitele la termen, creditele şi cardurile de credit, precum şi să efectueze tranzacţii direct pe telefoanele mobile.

Millennium Bank face parte din cel mai important grup financiar privat din Portugalia, Millennium bcp, şi şi-a început activitatea pe piaţa românească pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultană a 39 de sucursale, în Bucureşti şi în opt oraşe din ţară. Banca se adresează atât populaţiei, cât şi companiilor, printr-o gamă largă de produse.
Millennium bcp este un exemplu de succes pe piaţa bancară europeană. Fondată în 1985, Millennium bcp a înregistrat, în iunie 2012, active totale în valoare de 93 de miliarde de euro. Millennium este liderul pieţei bancare private portugheze şi este componentă a unor importanţi indici bursieri naţionali şi internaţionali, în special Euronext PSI Servicii Financiare, PSI-20, DJ Eurostoxx, Bebanks şi Euronext 100 - tranzacţionaţi pe bursele din Lisabona, Paris, Bruxelles şi Amsterdam.
Grupul Millennium bcp are o reţea de peste 1.700 de unităţi şi 21.500 de angajaţi.
Millennium bcp oferă o gamă largă de produse şi servicii, printre care produse de economisire, de investiţii, împrumuturi ipotecare, credite de consum, banking comercial, leasing, factoring, asigurări, banking de investiţii, private banking şi managementul activelor, punând la dispoziţie clienţilor săi servicii specializate pe fiecare segment în parte. O atenţie specială este acordată serviciului Internet Banking, apreciat în Europa pentru calitatea şi inovaţia sa. De la înfiinţare, Millennium bcp a fost recunoscută pentru dinamismul, inovaţia, competitivitatea, rentabilitatea şi puterea sa financiară. S-a remarcat ca lider incontestabil pe diferite zone în domeniul financiar din Portugalia şi a devenit un pilon de referinţă la nivel internaţional în distribuţia de produse şi servicii financiare. Grupul Millennium bcp activează în Portugalia (ţara de origine), Polonia, Grecia, România, Elveţia, Mozambic, Angola, Macao, Franţa şi Luxemburg. Toate operaţiunile se desfăşoară sub brandul Millennium.
Millennium bcp pune accentul pe a crea valoare pe pieţele alese conform unui profil de risc controlat şi potenţialului mare de creştere, pentru a susţine excelenţa şi inovaţia în oferirea de produse financiare, recunoscute la nivel internaţional.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii