Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cardurile American Express acceptate la plată în reţeaua Dedeman prin POS-urile Bancpost

ro

27 May, 2014 11:27 1641 Marime text
BUCUREŞTI, 26 mai 2014 – Bancpost, emitentul exclusiv al cardurilor de credit American Express® în România, şi Dedeman, liderul naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, anunţă încheierea unui parteneriat prin care toate cardurile emise sub siglă American Express® sunt acceptate la plată prin terminalele POS ale Bancpost instalate în cele 37 de magazine ale retailerului român. 
Posesorii de carduri de credit American Express emise în România beneficiază de avantaje suplimentare.
Cardurile American Express® Green şi Gold permit efectuarea de cumpărături în 3 Rate fără Dobândă, precum şi recuperarea a până la 2% din valoarea cumpărăturilor înapoi pe card, prin programul de loialitate asociat “Puncte Oriunde”.

Totodată, cardul EuroLine American Express®, emis de ERB Retail Services, oferă posibilitatea plăţii în 3 Rate fără Dobândă sau achitarea în 4 până la 24 de Rate Uşoare, cu o dobânda de doar 1% pe lună. Mai mult, până pe 21 august 2014, posesorii de carduri EuroLine American Express® care achiziţionează în magazinele Dedeman produse de peste 1.000 de lei prin sistemul de Rate Uşoare beneficiază de o promoţie specială. Astfel, clienţii sunt înscrişi automat în tragerea la sorţi pentru Premiul cel Mare în valoare de 3.000 de lei sau cele 3 Premii Lunare de 1.000 lei.

“Suntem încântaţi că, prin colaborarea cu noul nostru partener, Dedeman, putem oferi clienţilor noştri şi mai multe opţiuni pentru utilizarea cardurilor de credit American Express. Facilităţile multiple şi programele de loialitate asociate au capacitatea de a creşte optimismul consumatorilor şi devin tot atâtea argumente pentru clienţi de a utiliza cu încredere aceste instrumente pentru achiziţia avantajoasă a produselor şi serviciilor dorite.” a declarat Alexandru Andrei, Head of Merchant Acquiring Business, Bancpost.

Cardurile Visa şi MasterCard emise de Bancpost pot fi utilizate, ca şi până acum, la plată în magazinele Dedeman, iar posesorii cardurilor de credit Visa se pot bucura în plus de sistemul de Rate fără Dobândă.
Cardurile American Express® sunt acceptate la plată în toate cele peste 2.000 de locaţii partenere care deţin terminale POS instalate de Bancpost. Tranzacţiile cu cardul realizate la comercianţi prin terminalele POS nu presupun plata unui comision de către clienţi, indiferent de emitentul cardului. 
***

Bancpost este o bancă de top 10 în România, cu o experienţă pe piaţa locală de peste 23 de ani. Banca are 2,800 de angajaţi, o  reţea teritorială extinsă de 190 de sucursale, 8 Centre Regionale şi 8 Centre de Afaceri şi peste 1 milion de clienți corporativi, de retail şi instituţionali pentru care oferă o gamă variată de soluţii financiar-bancare eficiente şi de încredere. Bancpost este totodată unul dintre liderii pieţei locale de carduri - a dezvoltat reţele extinse de peste 550 ATM-uri, 8.800 POS-uri şi 230 APS-uri care oferă accesul comod şi permanent la serviciile Băncii. Bancpost este partenerul exclusiv în România al American Express® în ceea ce priveşte emiterea şi acceptarea cardurilor de credit şi este totodată reprezentant Visa şi MasterCard.

Dedeman este o companie cu capital 100% românesc, înfiinţată în 1992. Este lider de piaţă în domeniul retail-ului de materiale de construcţii şi pentru amenajări interioare de tip Do-It-Yourself. Reţeaua Dedeman numără 37 de magazine la nivel naţional, comercializând peste 45.000 de produse din game precum: materiale de bază în construcţii, gresie şi faianţă, instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, mobilă, decoraţiuni interioare, electronice şi electrocasnice, utilaje, scule şi accesorii, produse pentru grădină. De asemenea, sunt oferite clienţilor şi servicii de calitate: soluţii de finanţare, livrarea mărfii, proiectare băi şi bucătării, consultanţă gratuită, service scule electrice, mixare vopsele, comenzi speciale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii