Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BCR reduce dobânzile la creditele ipotecare în lei

ro

27 Mar, 2013 12:10 992 Marime text
INFORMAŢIE DE PRESĂ Bucureşti, 27 martie 2013

BCR reduce dobânzile la creditele ipotecare în lei
  • BCR reduce dobânda la creditele pentru casă până la 7,21%
  • BCR oferă asigurarea de imobil gratuită pentru întreaga perioadă de creditare
  • Fără comisioane lunare

Bucureşti, 27 martie 2013 – Banca Comercială Romană (BCR) reduce, începând din această săptămână, dobânda la creditele ipotecare Casa Mea acordate în Lei cu 1,1 puncte procentuale pentru clienţii care deţin un avans de minim 35%.


Oferim clienţilor noştri o dobândă începand de la 7,21% dobândă variabila pe toată perioada de creditare (DAE 7,55%) pentru creditele pentru casă acordate în lei. De asemenea, clienţii au posibilitatea de a accesa credite cu dobândă fixă pe o perioadă de 5 ani - 7,8% (DAE 7.81%). Totodată, venim în sprijinul clienţilor noştri şi le oferim gratuit poliţa de asigurare facultativă a imobilului pe toată perioada de creditare. Considerăm că noile nivele ale dobânzilor, coroborat cu trendul descrescător înregistrat în ultima perioadă al indicelui ROBOR, precum şi cu eliminarea riscului valutar conduc la inexistenţa unei diferenţe între costul total al unui credit în Euro şi al unui credit acordat în lei. Această reducere a dobânzii creditelor în lei subliniază angajamentul BCR pentru creditarea în monedă naţională şi consolidează poziţia BCR ca şi principal creditor ipotecar, a declarat Ioana Mihai, Sef Departament Credite Garantate din cadrul BCR.


Creditul ipotecar/imobiliar CASA MEA BCR oferă posibilitatea clienţilor de a cumpăra sau construi o locuinţă, de a refinanţa un credit contractat anterior sau pur şi simplu să modernizeze casa pe care o deţin deja, BCR finanţând până la 85% din valoarea garanţiilor aduse fiind acceptate în garanţie şi imobile care aparţin altor persoane (soţ/soţie, părinţi, fraţi/surori etc.)


BCR oferă gratuit asigurarea facultativă a imobilului, pe toată perioada de creditare, la OMNIASIG VIG.

BCR acceptă o gamă largă de venituri(salarii, pensii, chirii, dividende, venituri din străinătate, din activităţi independente), precum si pana la 3 coplatitori ce pot participa la credit şi oferă modalităţi flexibile de rambursare, fără a fi necesară deplasarea la bancă (ATM BCR sau Serviciul de efectuare operaţiuni prin canale alternative BCR). De asemenea, bancă oferă, contra cost, o asigurare de somaj care ofera o protectie solicitantului în cazul pierderii locului de muncă.

Lipsa comisionului lunar de administrare, reducerea dobânzii cu 0,2 puncte procentuale pentru clienţii care încasează salariul la BCR, asigurarea gratuită a imobilului pe întreaga perioadă de creditare şi inexistenţa riscului valutar reprezintă doar câteva din avantajele creditelor garantate cu ipotecă oferite de BCR. Un alt avantaj major îl reprezintă posibilitatea obţinerii de către client a aprobarii financiare, valabile 90 de zile, oferind în acest fel clienţilor siguranţa aprobarii creditului şi suficient timp pentru găsirea locuinţei dorite, a adaugat Ioana Mihai.
Exemplu de calcul: Pentru un credit in valoare totala de 150.000 lei, pe 30 de ani: DAE = 7,55% dobândă variabilă: 7,21%/an (ROBOR 6 luni + 1,3 %); rata lunară: 1.019,2 lei; valoare totală plătibilă: 368.201,26, cost total credit:218.201,3 lei. Exemplu valabil in luna martie 2013 pentru clientii care care incaseaza salariul la BCR pentru creditele noi solicitate ce reprezintă cel mult 65% din valoarea garantiei.

* *
Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, managementului activelor, pensiilor private, a băncilor de locuinţe şi a serviciilor bancare prin telefonul mobil. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (peste 16 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.
BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 41 de centre de afaceri dedicate companiilor şi 622 de unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa cardurilor şi a tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM - peste 2.400 de bancomate şi POS - 15.000 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, phone-banking şi e-commerce.
* *
Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Aproximativ 49.500 de angajati deservesc 17 milioane de clienti in cadrul a 3.100 de filiale din 8 tari (Austria, Republica Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 decembrie 2012, Erste Group detinea active totale in valoare de 213,8 miliarde EUR, inregistrand un profit net de 483,5 milioane EUR si un raport cost/venituri de 52.0%.
* *
BCR - Comunicare Externă

InfoBCR





Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii