Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:42 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alpha Bank lanseaza serviciul de acceptare a platilor cu card la comercianti, prin intermediul POS

ro

07 Apr, 2009 15:39 902 Marime text

Comunicat de presă

Alpha Bank lansează serviciul de acceptare a plăţilor cu card la comercianti, prin intermediul POS-ului

Bucureşti, 07 aprilie 2009

Alpha Bank a lansat serviciul performant de acceptare a plăţilor cu card, prin intermediul POS-urilor. Dezvoltat pe o platforma ce are la baza o tehnologie foarte avansata, noul serviciu permite inclusiv acceptarea cardurilor cu cip şi se adresează tuturor comercianţilor indiferent de volumul tranzacţiilor zilnice. 

Alpha Bank pune la dispoziţia clienţilor patru tipuri de terminale POS, respectiv: dial-up (conectarea se realizează utilizând serviciile de telefonie fixă),  Ethernet (conectare prin reţelele locale de tip LAN), GPRS fix (conectarea se realizează prin Vodafone, utilizând serviciul GPRS) şi GPRS mobil, un terminal cu sursă proprie de alimentare (conectare prin Vodafone, utilizând serviciul GPRS).

Plăţile pot fi efectuate atât în lei, cât şi în euro sau USD, cu ajutorul oricărui card bancar emis sub sigla Visa şi MasterCard. Tranzacţiile în lei, efectuate prin POS-urile Alpha Bank, sunt decontate în maxim o zi de la efectuarea tranzacţiei, astfel încât clienţii să poată beneficia de resurse financiare într-un termen cât mai scurt. În plus, banca  pune la dispoziţia clienţilor săi extrase de cont zilnice, detaliate pe fiecare tranzacţie.

Serviciul de acceptare a plăţilor cu card prin intermediul POS-urilor Alpha Bank este însoţit de o serie de avantaje, printre care: comision de instalare şi mentenanţă 0%, instruirea gratuită a personalului care va oferi spre utilizare terminalele POS, precum şi sisteme de autorizare online a tranzacţiilor efectuate, asigurând posibilitatea verificării fără costuri a validităţii cardurilor prezentate la plată de către clienţi.
Totodată, banca pune la dispoziţia clienţilor săi consumabilele necesare derulării operaţiunilor de acceptare a cardurilor cu utilizarea echipamentelor electronice şi asigură  în mod gratuit asistenţă tehnică, de luni până vineri, între orele 9.00 – 22.00.

Instalarea unui terminal POS aduce comerciantilor un plus de siguranţă, prin lipsa numerarului în cadrul tranzacţiei, economie, prin reducerea cheltuielilor pentru transportul şi securizarea numerarului, precum şi tranzacţii efectuate în toate devizele importante – lei, euro şi USD.

Singurele costuri aferente acestui serviciu sunt: un comision lunar stabilit în funcţie de volumul încasărilor si o taxa pentru utilizarea terminalului, doar pentru cele tip GPRS.
 
Pentru a beneficia de un terminal POS, comercianţii trebuie doar să formuleze o cerere de acceptare către bancă şi să deschidă un cont curent la Alpha Bank.
   

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii