Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:57 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alpha Bank lansează noul Alpha MasterCard Credit 04.12.2008

ro

04 Dec, 2008 17:59 843 Marime text

COMUNICAT DE PRESĂ de la Alpha Bank

În luna decembrie clienţii ce aplică pentru Alpha MasterCard credit primesc un cadou

Alpha Bank extinde portofoliul de instrumente de plată electronice oferite clienţilor prin lansarea noului Alpha MasterCard Credit. Cardul poate fi utilizat în România şi în străinătate, la cumpărături pe Internet şi la comercianţi, oriunde este afişat semnul MasterCard.

În luna decembrie, clienţii ce aplică pentru un Alpha MasterCard Credit şi îndeplinesc condiţiile de eligibilitate primesc un cadou special constând într-un rucsac, potrivit ieşirilor de zi cu zi sau vacanţelor.

Alpha MasterCard Credit este embosat şi se emite în lei, limita împrumutului standard fiind de 5.000 de EUR (echivalent în RON), cu posibilitatea extinderii până la 10.000 EUR (echivalent în RON). Pentru plăţile cu cardul la comercianţi, oriunde în lume, comisionul este 0%, iar dacă suma datorată este rambursată integral în perioada de graţie de 55 de zile, dobânda este 0%.

Suma minimă de rambursat este de doar 5% din suma utilizată, la care se adaugă comisioanele şi dobânzile datorate. Atât pentru retragerile de numerar de la ATM, cât şi în cazul plăţii cu cardul la comercianţi, dobânda se calculează la momentul efectuării operaţiunii, respectiv a debitării tranzacţiei.

Alimentarea contului de card se poate efectua prin Alpha Click - serviciul de Internet Banking, prin debitare automată a contului curent sau a contului de card deschis la Alpha Bank, transfer bancar sau depunere de numerar la oricare dintre ghişeele băncii.

Pentru a intra în posesia unui Alpha MasterCard Credit, clienţii trebuie să fie rezidenţi români, să aibă vârsta cuprinsă între 18 - 70 de ani şi un venit lunar minim de 100 EUR (echivalent în RON). Alpha MasterCard Credit are valabilitate 2 ani şi poate fi prelungit automat.

 

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii