Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:37 27 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZÂMBETE DULCI DE 1 IUNIE pentru copiii centrelor de plasament

ro

01 Jun, 2015 09:35 565 Marime text
De ziua lor, au primit în dar surprize dulci preparate de Chef Michael Pascale,  jocuri, muzică și multă distracție. 300 de copii și tineri ai centrelor de plasament, ai unor fundații și organizații non-profit din județul Constanța, au petrecut o zi de vis în Eforie Nord, oferită de Asociația United Hands România și Complex Hotelier Club Dunărea, cu sprijinul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa. Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Filiala de Cruce Roșie Constanța și Subfiliala de Cruce Roșie Năvodari, alături de militarii americani de la Black Sea Rotational Force din Mihail Kogălniceanu.
 
300 de copii aparţinând centrelor de plasament “Micul Rotterdam”, “A.Z.N.C.S.”, “ORIZONT”, “CSC CRISTINA”, “CPCRU”, “OVIDIU”, “ANTONIO”, “DELFINUL”, “FAIR PLAY”, “GIOVANNI BOSCO”, “U.D.T.T.M.R”, “CASA GIULIA”, “PROJECT ROMANIAN RESCUE”, “NIGHTINGALES CHILDREN’S PROJECT” au petrecut sâmbătă, 30 mai, pe plaja din Eforie Nord o zi plină de zâmbete și surprize, alături de voluntari.
După prânz, jocurile și distracția s-au mutat de pe plajă, la Complex Hotelier Club Dunărea din Eforie Nord, unde Chef Michael Pascale i-a întâmpinat pe cei mici cu un cooking show special în care îndemânarea și spiritul de observație i-a transformat pe cei mici în ajutoare de CHEF. Copiii au preparat prăjituri cu arome diverse, iar cei mai curajoși i s-au alăturat lui Chef Michael Pascale într-un festival al simțurilor, care s-au împletit armonios în forme de prăjituri dulci și aromate: “Ne bucurăm că am reușit să le oferim o zi plină de zâmbete, cei mici au pus foarte multe întrebări și ne-a uimit pasiunea lor pentru gătit. Le-am preparat un tort franțuzesc pentru copii cu biscuite, mere scăzute în caramel și cremă. Mă simt minunat când gătesc pentru un scop nobil. Am dăruit nu numai gust, ci și suflet, iar satisfacția e cu atât mai mare, știind că rețetele mele au adus un strop de încurajare, încredere și zâmbete celor care au atât de multă nevoie de ele”, a declarat Chef MICHAEL PASCALE.
După prânz toți copiii au fost invitați la spectacol! Artiștii surpriză ai evenimentului i-au încântat pe oaspeți cu piesele pop-dance ale Denisei Lucan, latino ale lui Lucian Colareza și rock ale lui Alex Florea. Toți copiii au cântat alături de ei, iar spectacolul a fost completat de 12 tineri talentați ai X’S Dance din Constanța, de Ana Maria Cirnu (AMERIA), Daria Peltea și Iulian Bratu care au încheiat petrecerea cu ritmuri tonice, de vară. 
Organizatorii s-au pregătit cum au știut mai bine, pentru ca cei mici să fie bucuroși de ziua lor: “Evenimentul DĂRUIEȘTE ZÂMBETE a devenit deja o tradiție a complexului nostru hotelier. O dată cu începutul sezonului estival, dorim să ne deschidem sufletele față de cei mai speciali oaspeți ai noștri. Este al 5-lea an în care organizăm acest eveniment pentru copiii centrelor de plasament și ai unor fundații și organizații non-profit din județul Constanța. Împreună cu furnizorii restaurantului nostru,  am reușit să le dedicăm o zi numai lor, care să fie cu totul specială”, spune Raluca Zaharia, manager Complex Hotelier Club Dunărea din Eforie Nord.
În ultimii 14 ani, Asociaţia United Hands România s-a evidenţiat în rândul organizaţiilor non-guvernamentale din zona Dobrogei, misiunea acesteia fiind de a oferi sprijin umanitar şi asistenţă socială în mediul rural, dar şi de a veni în ajutorul copiilor mai puţin favorizaţi, aparţinând centrelor de plasament din judeţul Constanţa. În prezent, reprezentanţii asociaţiei coordonează activităţile a 12 centre din oraş şi din împrejurimi, care au fost incluse în programe, alături de voluntari.
 
Parteneri „Dăruiește Zâmbete 2015”: Black Sea Rotational Force, Ara Sound, Ionut Ilie Photography, Nicoleta Chivăran Photographer, SAHRA by Ela Cherim, COLORIA, SIAN Image.
 
Parteneri media „Dăruiește Zâmbete 2015”: Antena 1, Litoral TV, TV Alpha Media, Radio Neptun, Radio Sky, Radio Doina, Ziua de Constanța, Observator, Telegraf, Starpress.ro.
 
Sponsori “Dăruiește Zâmbete 2015”: Selgros Cash & Carry Constanța, Franke, Metropolitan, RATC, GMB Computers, Doors Club, AB Crewing, Marrone Rosso, Euxin Marine Design, Ultramon Plus, Duro, Stirom, Star 95, Telsmit, Meda, Unilever Food Solutions, Global Ports's Services, Dinu, Agrirom, Macromex, Granbis, Uniq Design & Solutions, Spicul, Bakery Ingredients, Carrefour, MGC International Investments, Kandia, IBIS ACCOR HOTELS – Hotel IBIS Constanța, Consega Holding, Silk Route Shipping, Citadel, Coca-Cola HBC Romania, Oriflame, Sara Company, Suras de Primavara, Notar Ciprian Alexandrescu, Notar Delia Crișan, Dr.Georgeta Tudor, Cristina 
 
Persoane de contact                                                                                         Transmite
 
 
                                                                                                                       Oana Blânda Crăciun
                                                                                                                      Specialist relații publice
                                                                                                        Asociația United Hands Romania
Mihaela Buzilă
Administrator
Asociația United Hands România
 
Oana Blânda Crăciun
Specialist relații publice
Asociația United Hands România


“Nothing the heart gives away is lost, for it is kept in the hearts of others forever.”
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii