Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:50 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sesiune de informare cu titlul “Pentru o mai buna calitate a vietii– terapii complementare”

ro

09 Aug, 2010 17:37 1668 Marime text

COMUNICAT DE PRESA

Asociatia Parteneri in Progres impreuna cu asociatia Liga Femeilor şi Biblioteca Judeteana continua Campaniile de Informare pentru Sanatate,  prin organizarea unei sesiuni de informare cu titlul  “Pentru o mai  bună calitate a vieţii– terapii complementare”.
Sesiunea va fi sustinuta prin bunavointa societatii Phyto-Sapiens condusa de conf.univ. Simona Bostan in cadrul Institutului german de medicina alternativa “Paracelsus” Passau, consultant stiintific al concernului german Salus-Schoenenberger, care promoveaza o gama complexa de terapii alternative  si se va bucura de prezenta si competenta  Doamnei Ulrike Lampl, Director relatii externe al cunoscutului concern german Salus-Schoenenberger .
 Compania Schoenenberger a fost fondata in anul 1927 de catre Walther Schoenenberger - un pionier al medicamentelor pe baza de plante- si apartine din anul 1991 grupului de companii Salus - un lider de piata în industria alimentara si de sanatate.
Principala tema ce va fi abordata este diagnosticarea prin iris-=iridologia.
Iridologia este stiinta diagnosticarii unor afectiuni, predispozitii, modificari de functii si structura ale unor organe sau tesuturi, pe baza studiului atent al culorii, semnelor topostabile si topolabile, structurilor si modificarilor irisului uman.
Este mai putin cunoscut de nespecialisti  faptul ca irisul este o adevarata harta a organismului nostru. Inca de acum 5000 de ani in Egiptul antic a existat practica dignosticarii prin analiza irisului.
Aceasta practica beneficiaza acum de aparatura performanta si este disponibila si in Constanta.
Vor fi oferite si solutii de terapii naturiste , produsele Schonenenberger fiind cunoscute si utilizate de mai bine de 80 ani.
Gama de produse consta in peste 35 de sucuri de plante medicinale presate la rece.
Unicitatea produselor Schoenenberger consta in faptul ca plantele NU sunt diluate, nu sunt uscate, nu contin extrase alcoolice si nici un fel de aditivi sau conservanti. Toate ingredientele rămân în forma lor naturală.
Gazda noastra , Biblioteca judeteana, va  face o scurta informare despre  maniera in care,    in cadrul  programului  BIBLIONET,  se implica in sanatatea populatiei, prin carte si actiuni punctuale.

Va asteptam miercuri 11 august ora 17, la Biblioteca Judeteana, pentru a putea deveni  medicul Dvs. de fiecare zi.

Pers. de contact: ing.Maria Frangeti-Liga Femeilor Constanta
Conf .univ Simona Bostan

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii