Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O vacanţă cu premii de la ExtravaCANza

ro

08 Jul, 2015 12:49 996 Marime text

Every Can Counts România continuă iniţiativa de responsabilizare a turiştilor de pe litoralul românesc cu privire la colectarea şi reciclarea dozelor de aluminiu. În perioada iulie-august se va desfăşura campania ExtravaCANza, în staţiunea Mamaia, cu scopul exclusiv de a  determina turiştii să îşi asume un eco-comportament în activităţile de zi cu zi, indiferent de locul în care se află, chiar şi în vacanţă. 
Campania ExtravaCANza va fi organizată  în perioada iulie-august, în zilele de vineri, sâmbăta şi duminică, respectiv 10-12 iulie, 24-26 iulie şi 31 iulie – 02 august . În intervalele orare 08-12, 15-18, pe plaja Cleopatra din staţiunea Mamaia,  turiştii sunt aşteptaţi să aducă 10  doze goale în schimbul cărora vor primi o doză plină cu suc, bere sau energizant, oferite de partenerii acestei ediţii: Mega Image, Bergenbier și Alconor.
În vara asta distracţia şi reciclarea merg mână în mână pentru o ExtravaCANza!  Începând cu 10 iulie, organizatorii campaniei ExtravaCANza vor oferi  o diversitate de activităţi  turiştilor aflaţi pe litoral. Fiecare ediţie de weekend va fi dedicată unui segment diferit de turisti, astfel:
  • Între 10-12 iulie va avea loc weekend-ul dedicat bărbaţilor, cu  „Campionatul de fotbal EveryCanCounts”;
  • Între 24-26 iulie va  avea loc weekend-ul dedicat fetelor curajoase, cu jocuri surpriză;
  • Între 31 iulie- 02 august va avea loc weekend-ul dedicat copiilor, cu  sesiuni de face-painting, personaje îndrăgite şi multe jocuri.
Pentru al cincilea an consecutiv, organizam  aceste evenimente pe litoral şi în fiecare an avem tot mai mulţi participanţi. Ştim că în perioada vacanţelor turiştii îşi doresc să petreacă zile pline de soare şi distracţie alături de familie sau prieteni, de aceea noi le punem la dispoziţie, pe plajă, mijloacele prin care pot demonstra că sunt ’’turişti responsabili’’. Pe plaja Cleopatra din Mamaia şi în hotelurile partenere vor fi disponibile cutiile de colectare EveryCanCounts  iar echipa noastră va da tonul distracţiei . Reciclarea dozelor din aluminiu este posibilă în cadrul programului nostru atât acasă, cât şi la locul de muncă sau în vacanţă. Mediul înconjurător şi resursele limitate pe care le mai avem trebuie conservate în beneficiul nostru şi al copiilor noştri.” declară Adina Magsi, Director General, Asociaţia Alucro.
ExtravaCANza face parte dintr-o amplă campanie, Every Can Counts, destinată promovării colectarii şi reciclării dozelor din aluminiu, ce se desfaşoară la nivel naţional. Every Can Counts se adresează celor care acţionează responsabil faţă de mediul înconjurător şi calitatea vieţii, prin acţiuni de CSR la nivelul organizaţiilor şi comunităţilor, “actorilor” implicaţi direct sau indirect în managementul deşeurilor şi nu în ultimul rand, populaţiei în ansamblu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii