Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MITING LA SEDIUL GRUPULUI „VECTRA” CONSTANTA

ro

30 Aug, 2009 18:42 1420 Marime text

Asociaţia Păgubiţilor Vectra Constanţa organizează marţi, 1 septembrie, între orele 10.00 - 12.00, un miting de protest în faţa sediului grupului de firme „Vectra", situat în Constanţa, strada Despot Vodă nr.2 Bis.

Constituită recent, Asociaţia Păgubiţilor Vectra Constanţa declanşează prima acţiune de anvergură având ca fond nemulţumirea creată prin nerespectarea  angajamentelor contractuale asumate de grupul de firme „Vectra" din Constanţa privind construirea de locuinţe, plătite integral de viitorii beneficiari, cu termene de predare mult depăşite, stoparea lucrărilor pe şantiere şi intrarea în insolvenţă a acestor firme la cererea lor.

Totodată, păgubiţii grupului „Vectra" speră ca prin această manifestare să atragă atenţia instituţiilor statului, autorităţilor locale şi a tuturor factorilor de decizie ce pot fi implicaţi şi cărora Asociaţia le solicită sprijinul în deblocarea acestei situaţii.

La miting şi-au anunţat participarea un număr de aproximativ 50 de păgubiţi, membri ai Asociaţiei, cărora li se vor alătura susţinători şi simpatizanţi. Manifestanţii se vor prezenta la locul de manifestare fiecare pe cont propriu, fără nevoia de mărşăluire. Adunarea publică se va desfăşura în mod paşnic, civilizat, pe trotuarul din faţa sediului firmelor Vectra, fără să stânjenească transportul în comun sau funcţionarea instituţiilor publice sau private şi nu vor continua după ora declarată adică ora 12.00.

Grupul de firme „Vectra" compus din „Vectra Construct", „Vectra Imobiliare", „Vectra Betoane şi Agregate", „City Invest" a dezvoltat un proiect imobiliar în municipiul Constanţa, rămas în prezent nefinalizat, cu sute de contracte neonorate. Menţionăm că de la sfârşitului anului 2008 principalele firme ale grupului au intrat în procedură de insolvenţă.

Elena Andron
Responsabil relaţii publice
Telefon: 0726368468

Marian Sofronie
Preşedinte al Asociaţiei Păgubiţilor
Vectra Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii