Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:28 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă Asociația United Hands România 18 Iunie 2015

ro

18 Jun, 2015 16:20 1239 Marime text
DORINȚE ÎMPLINITE PENTRU COPIII CENTRULUI DE PLASAMENT ANTONIO
 
Voluntari United Hands România, alături de militari americani  – mesageri ai binelui pentru Erika Frantzve - Miss Arizona USA
 
Surprize, jocuri și multe cadouri. De toate acestea vor avea parte vineri, 19 iunie, începând cu ora 14.30,  copiii Centrului de Plasament Antonio din Constanța. Mesagerii binelui vin de la mii de kilometri depărtare pentru a le dărui copiilor o bucurie. Și-au trimis ajutoarele - voluntarii Asociației United Hands România, alături de militarii americani de la Black Sea Rotational Force din Mihail Kogălniceanu, pentru a împărți cadouri, zâmbete și multă distracție.  Îngerul păzitor al copiilor este Erika Lane Frantzve (Miss Arizona), care le-a îndeplinit celor mici o LISTĂ DE DORINȚE, întocmită cu multă grijă de fiecare dintre ei, în urmă cu câteva luni.
Fostă sportivă de performanţă, prezentator TV, fashion model și antreprenor, Erika Lane Frantzve promovează de câțiva ani modelul „eroilor de zi cu zi“ în țările în care călătorește, iar ajutoarele sale de nădejde sunt militarii americani, care doresc să se implice în comunitățile țărilor gazdă, de fiecare dată când au această posibilitate.

Organizația  „Every Day Heroes Like You” prin Erika Lane Frantzve a adus în urmă cu trei ani puţină bucurie în ochii copiilor bolnavi de cancer, internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgență Constanţa. Voluntarii organizației, alături de cei ai Asociației United Hands România, i-au înveselit pe copiii internați în spital cu activități educative și distractive, iar vestiarele lor au fost umplute cu multe cadouri.

În România proiectul “The Romanian Angels” a luat naștere în 2012, când Erika a vizitat Centrul de Plasament Antonio din Constanța, cu sprijinul Asociației United Hands România.

Tot atunci, la inițiativa organizației Every Day Heroes Like You”, a luat naștere LISTA DE DORINȚE,  proiectul de suflet al Erikăi. În ultimii 2 ani mai multe familii din America s-au oferit să le îndeplinească copiilor de la Centrul de Plasament Antonio mai multe dorințe. Cei mici au trimis scrisorile cu dorințe, iar anul acesta, în 9 iunie, un transport umanitar a ajuns în România, cu toate cadourile pe care cei 70 de copii ai Centrului de Plasament Antonio și le-au dorit: "Este o binecuvantare să colaborez cu Asociația United Hands România pentru acest proiect, în fiecare an. Renee Crossman și echipa ei sunt adevarații eroi în tot ceea ce se întâmplă și se asigură de fiecare dată că toate cadourile sunt distribuite potrivit listei și dorinței fiecărui copil. Suntem de asemenea recunoscători pentru suportul continuu oferit de comunitatea locală. În fiecare an mă emoționez când îi văd pe copii cum desfac aceste cadouri. Respect fiecare sponsor și mă rog ca sufletele tuturor oamenilor de bine să schimbe măcar puțin viețile acestor mici îngerași din România, de la Centrul de Plasament Antonio", declară Erika Frantzve -- Miss Arizona USA.

Evenimentul din acest an este organizat în parteneriat cu militarii americani de la Black Sea Rotational Force din Mihail Kogălniceanu și cu sprijinul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

În ultimii 14 ani, Asociaţia United Hands România s-a evidenţiat în rândul organizaţiilor non-guvernamentale din zona Dobrogei, misiunea acesteia fiind de a oferi sprijin umanitar şi asistenţă socială în mediul rural, dar şi de a veni în ajutorul copiilor mai puţin favorizaţi, aparţinând centrelor de plasament din judeţul Constanţa. În prezent, reprezentanţii asociaţiei coordonează activităţile a 12 centre din oraş şi din împrejurimi, care au fost incluse în programe, alături de voluntari.
 
Parteneri:  Black Sea Rotational Force, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța
 
Sponsori “Dăruiește Zâmbete 2015”: Every Day Heroes Like You, Asociația United Hands România. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii