Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - Asociația pentru Promovarea Cercetării și Organizării în Geriatrie și Gerontologie – Broca (APROB)

ro

13 Oct, 2015 13:16 876 Marime text
Doi studenți la Universitatea de Medicină și Farmacie ”Gr.T. Popa” Iași, participanți în cadrul proiectului ”Consiliere și orientare profesională pentru o carieră de success” – medVISE vor participa în luna noiembrie la Conferința Științifică a Spitalului Broca – Practica în geriatrie”.
 
Invitația a fost lansată de Asociația pentru Promovarea Cercetării și Organizării în Geriatrie și Gerontologie – Broca (APROB) ca urmare a participării studenților români la vizita de studiu de la Spitalul Broca din cadrul proiectului medVISE. Asociația va acorda burse pentru a susține cheltuielile de participare ale studenților.

”Ne bucură foarte mult această invitație pentru că este o recunoaștere și a calității studenților noștri, dar și a faptului că ne preocupă orientarea lor în viitoarea carieră. După vizita la Paris, la Spitalul Broca, specializat pe geriatrie, mai mulți studenți ne-au spus că inițial nu luaseră în calcul geriatria ca posibilă viitoarea specializare. Acest lucru s-a schimbat după ce au conștientizat în cadrul vizitei că este o specialitate importantă care poate ajuta un număr considerabil de oameni, bunicii noștri. De asemenea, au fost impresionați de îmbinarea acestei specialități cu cercetarea”, a declarat prof. dr. Doina Azoicăi, decanul Facultății de Medicină Generală, Universitatea de Medicină și Farmacie ”Gr.T. Popa” Iași.
”Obiectivul conferinței noastre este formarea în geriatrie și schimbul de experiență cu cei mai buni experți din mai multe domenii. Ca urmare a vizitei studenților din universitatea dvs. în spitalul nostrum și a promovării geriatriei ca potențială alegere în viitoarea carieră, am decis să acordăm burse pentru a susține participarea a 2 studenți la această conferință”, a declarat dr. George Pisică Donose, trezorierul Asociației pentru Promovarea Cercetării și Organizării în Geriatrie și Gerontologie – Broca (APROB), medic roman care lucrează în cercetare la Spitalul Broca.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii