Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:59 23 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - Asociația Elevilor din Constanța

ro

06 Mar, 2015 11:25 504 Marime text
Asociația Elevilor din Constanța îi solicită domnului Sorin-Mihai Cîmpeanu, ministrul educației și cercetării științifice, ca în contextul vizitei de mâine din județul Constanța, unde va participa la ședința cu directorii unităților de învățământ, să îl interpeleze pe consilierul local Răducu Popescu, care îndeplinește și funcția de inspector școlar general, referitor la problema neacordării burselor școlare pentru elevii din județul Constanța.

Domnul Răducu Popescu are, în calitate de inspector școlar general, obligația de a veghea la respectarea legii educației naționale și a OMECTS 5576/2011, iar în calitate de consilier local dreptul de a opune Consiliului Local respectarea legii.

Considerăm că este obligația morală a domnului ministru Cîmpeanu să îi atragă atenția domnului Răducu Popescu asupra obligațiilor care decurg din funcția pe care acesta o îndeplinește.

De asemenea, facem cunoscut faptul că Asociația Elevilor din Constanța va continua demersurile pentru acordarea burselor școlare pentru elevii din învățământul preuniversitar din județul Constanța.

Departamentul de Relaţii Publice al Asociaţiei Elevilor din Constanţa

Despre Asociația Elevilor din Constanța
Asociația Elevilor din Constanța este singura organizație reprezentativă a elevilor din județul Constanța, ce are ca scop reprezentarea intereselor comune ale acestora, promovarea drepturilor elevului şi stimularea participării elevilor la actul educațional. Asociația Elevilor din Constanţa a fost fondată în anul 2013 și în prezent este singura organizație reprezentativă a elevilor acreditată la Camera Deputaților.

Ti-a placut articolul?

Comentarii