Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat Asociaţia Culturală SpectacolArt 15 Martie 2015

ro

15 Mar, 2015 11:29 1173 Marime text
POSTEVENIMENT
Turneu Regional: LACUL LEBEDELOR
Artiști: Ansamblul Teatrului Naţional de Operă şi Balet "Oleg Danovski" Constanţa
Gen artistic: clasic
Organizator: 
Teatrul Naţional de Operă şi Balet "Oleg Danovski" Constanţa 
Co-organizator: 
Asociația Culturală SpectacolArt 
 
În perioada 9-11 martie 2015 Teatrul Naţional de Operă şi Balet "Oleg Danovski" Constanţa şi Asociaţia Culturală SpectacolArt au realizat cu succes un turneu cu spectacolul "Lacul Lebedelor" de P.I. Ceaikovski în 3 din cele mai importante oraşe din Moldova: Galaţi, Bacău şi Iaşi.  
1.200 km parcurşi, întâlnire cu peste 1.500 de spectatori, minute nesfârşite de aplauze, repetiţii, pregătiri şi 3 ore de spectacol magic care au reamintit celor de prezenţi o minunată poveste de dragoste, oferită de organizatori într-un timp dedicat eternului feminin.  
 
Spectacolul a fost însoțit de o mesajul campaniei de susținere a balerinului Bogdan George Nicula: Arta poate fi salvată doar prin salvarea celor care o fac o posibilă. Scopul demersului comun a fost colectarea de fonduri necesare tratamentului (ASL) de care acesta are nevoie.
 
Asociația Culturală SpectacolArt, în calitatea sa de organizator și promotor al evenimentului, mulțumește tuturor celor care au făcut posibil acest regal coregrafic: Ansamblului Teatrului Naţional de Operă şi Balet "Oleg Danovski" Constanţa, cu o prestație impecabilă, publicului din cele trei orașe care a răspuns invitației noastre și care a răsplătit efortul și măiestria artiștilor cu aplauze și încântare nedisimulată, precum și celor care au avut bunăvoința de a transmite mesajul nostru: Alina Ardeleanu (Romania TV), Radu Gavrus (Medien Holding), Alina Cristea (Telegrafonline.ro), Delia Gavriliu (Presagalati.ro), Agenția Bilet.ro.
 
Pe parcursul celor trei zile de turneu, timpul a avut o cadență alertă, dar chiar și în aceste condiții, am identificat cu bucurie un public special, interesat de provocări artistice dintr-un  registru clasic. Acest fapt ne încurajează pentru realizarea de noi și interesante oferte de turnee și spectacole.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii