Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:20 17 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AMCOR organizează o nouă sesiune de certificare/recertificare internaţională

ro

24 Sep, 2013 13:53 549 Marime text
Asociaţia Consultanţilor în Management din România (AMCOR) organizează  pe data de 24 octombrie  2013 o nouă sesiune de certificare/recertificare internaţională, derulată în conformitate cu regulile impuse de ICMCI. Sesiunea se desfăşoară la sediul Asociaţiei din Bucureşti, începând cu ora 9:30.

Pașii necesari pentru a parcurge procedura de certificare/recertificare sunt:

Confirmarea participării la adresa de e-mail: alexandra.pusca@amcor.ro
Trimiterea dosarului de certificare/recertificare CMC la sediul AMCOR, str. Ion Brezoianu, nr. 47-49, bloc Liric, sc. B, ap. 166, sector 1, București
Achitarea taxei de certificare CMC (300 euro) sau a taxei de recertificare CMC (200 euro) pe baza facturii proforme primite în format electronic.
Mai multe detalii privind procedura de certificare/recertificare CMC puteți regăsi pe site-ul Asociației, la rubrica ”Certificare internațională”.
Termenul limită pentru confirmarea participării, transmiterea dosarului și achitarea taxei de participare este data de 14 octombrie 2013.

Începând cu anul 2002, AMCOR este singura asociație din România abilitată de Consiliul Internaţional al Institutelor de Consultanţă în Management (ICMCI) să acorde consultanţilor în management titlul de Certified Management Consultant (CMC).
„Certified Management Consultant” este un sistem de certificare al cărui grup ţintă este alcătuit din consultanţi individuali proveniţi din rândul firmelor membre AMCOR. Titlul de CMC îi oferă consultantului în management certificat o recunoaştere internaţională valabilă în peste 51 de state în care ICMCI activează.

În ceea ce priveşte beneficiile şi oportunităţile pe care pe care titlul CMC le aduce, experienţa unui consultant recertificat CMC este relevantă pentru acest segment. „Am avut mulţumirea să fiu solicitat ca expert în echipele unor parteneriate de firme ale statelor membre ale UE şi româneşti spre a aplica pentru asistenţa tehnică la Autorităţile de Management, iar certificarea CMC a fost recunoscută. Mai mult decât atât firmele de consultanţă din ţările membre UE mi-au adus ca argument faptul că am fost selectat după criteriul certificării CMC, brand recunoscut la nivelul întregii Uniuni Europene”, declară dl. Pavel Mărculeț.

AMCOR, Asociaţia Consultanţilor în Management din România, prin organizarea sesiunilor de certificare/recertificare internaţională îşi propune respectarea unor standarde de profesionalism şi de etică în prestarea serviciilor de consultanţă în management de către consultanţii firmelor membre AMCOR precum şi construirea unui climat etic şi profesional pe piaţa de consultanţă în management din România.

Ti-a placut articolul?

Comentarii