Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:57 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Targul de Turism "Bursa LITORAL - DELTA DUNARII 2012"

ro

01 Sep, 2011 18:52 1185 Marime text

Targul de Turism "Bursa LITORAL - DELTA DUNARII 2012"

Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului LITORAL - DELTA DUNARII organizeaza in perioada 8-9 septembrie 2011 TARGUL de TURISM BURSA LITORAL - DELTA DUNARII 2012 - cel mai important eveniment de contractare a bazei hoteliere pentru sezonul 2012.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc pe 8 septembrie, în staţiunea Eforie Nord, Hotel Europa.

Lucrarile Bursei vor include: contractarea sezonului 2012 pentru sectiunile LITORAL si DELTA DUNARII, Premiile Asociatiei Litoral - Delta Dunarii 2011, B2B meetings si Balul Sezonului, la restaurantul Nunta Zamfirei din Eforie Nord.

Pentru prima dată de la organizarea târgului, reprezentanţii tour-operatorilor vor beneficia de un Info Tur în Delta Dunării, organizat în parteneriat cu Patronatul din Turism Delta Dunării. Ziua dedicata Deltei, si anume 9 septembrie, are ca scop familiarizarea reprezentanţilor agenţiilor de turism din România cu potentialul turistic fantastic al Deltei, în vederea unei mai bune promovări în rândul turiştilor.

Pentru stabilirea castigatorilor Premiilor Asociatiei pentru acest an, am lansat in premiera un sistem electronic de vot, unde sunt invitati sa voteze agentii de turism, hotelierii si membrii Asociatiei, la linkul http://www.asociatia-litoral.ro/premii_bursa.php .

La lucrarile Bursei sunt asteptati sa participe peste 350 de agenti de turism din toata tara, unitati de cazare de pe intreg LITORALUL ROMANESC si DELTA DUNARII, operatori de turism de agrement, reprezentanti ai MDRT, alaturi de membrii nostri: ANAT, Patronatele hoteliere de pe Litoral, Consiliile locale si judetene de pe Litoral si din Tulcea, Camera de Comert Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta, TUI Romania, Aeroportul International Constanta si Terminalul de pasageri Port Constanta.

Va adresam invitatia de a fi alaturi de noi la acest Targ la deschiderea oficiala, joi, 8 septembrie, ora 11.00, la Hotel Europa, Eforie Nord, precum si la Conferinta de Presa care va avea loc in aceeasi zi la ora 12.30.

Va asteptam !

Corina Martin

Presedinte

Asociatia Litoral - Delta Dunarii

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii