Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:10 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansare “Mini preturi de vcanta – Litoralul pentru toti”, editia de toamna

ro

17 Aug, 2011 18:47 1270 Marime text

Lansare “Mini preturi de vcanta – Litoralul pentru toti”, editia de toamna

01.09.2011  – 15.10.2011

Asociatia LITORAL-DELTA DUNARII, F.P.T.R.,  patronatele de pe Litoral si patronatul A.N.A.T. lanseaza programul "Mini preturi de vacanta - Litoralul pentru Toti", editia de toamna 2011.

Incepand cu aceasta editie, s-a realizat unificarea programelor “O saptamana la mare” si “Litoralul pentru toti”, respectiv utilizarea aceluiasi nume – LITORALUL PENTRU TOTI -  si a acelorasi  tarife in vederea facilitarii vanzarii programului si  promovarii acestuia catre publicul larg si in mass-media.

       Programul este sustinut si promovat de catre Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism – ANAT si patronatele hoteliere de pe litoral.

       Programul “Mini preturi de vcanta – Litoralul pentru toti” se remarca, din nou,  printr-o oferta variata, care cuprinde hoteluri de la  1 *  la  5 * .

In acest sens, cele 3 asociatii vor lansa impreuna , pe 18 august , programul  “Litoralul pentru toti”,  cu  urmatoarea grila tarifara pentru 6 nopti de cazare:
         
Hotel 5 * cu mic dejun  :  549 lei
Hotel 4* cu mic dejun   : 439 lei
Hotel 3* cu mic dejun   : 379 lei
Hotel 3* fara mic dejun : 249 lei
Hotel 2* cu mic dejun   : 279 lei
Hotel 2* fara mic dejun: 209 lei
Hotel 1* fara mic dejun : 179 lei

Asa cum au fost obisnuiti deja, turistii care cumpara acest pachet beneficiaza de un VOUCHER DE ATRACTII ( intrare gratuita la unul din obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea: Acvariu, Muzeul de Istorie si Arheologie si Muzeul de arta Populara.
           Accesul la aceste obiective turistice va fi facut pe baza voucher-ului primit la achizionarea pachetului turistic, de la orice agentie ANAT din tara.

          Promovarea programului va fi realizata de catre Asociatia LITORAL – DELTA DUNARII,  Federatia Patronatelor din Turism ( F.P.T.R.)  si de catre Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism – ANAT,  iar listele cu structurile de cazare inscrise in program si agentiile care vand acest program  se vor regasi pe site-ul programului -  www.anat.ro/minipreturi/litoral/, www.asociatia-litoral.ro, www.fptr.org  si www.anat.ro.
 
                     Corina Martin                                                                                                          Mohammad Murad
                        Presedinte                                                                                                                    Presedinte
ANAT / Asociatia Litoral – Delta Dunarii                                                                                               F.P.T.R.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii