Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - Asociaţia Litoral – Delta Dunării - Conferinţă

ro

02 Feb, 2016 16:40 1898 Marime text
Astăzi, 2 februarie 2016, Asociaţie Litoral – Delta Dunării a organizat o conferinţa de presă la care au participat:
 
- Corina Martin - Preşedinte Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România (F.A.P.T.) si Preşedinte Asociaţia Litoral - Delta Dunării
- Dragoş Gociman - Vicepreşedinte Asociaţia Litoral - Delta Dunării, Vicepresedinte Asociatia Patronatului in Turismul din Delta Dunarii
- Vladimir Nechaev, atasat, Consulatul General al Federatiei Ruse la Constanta.
 
Reprezentantul Consulatului General al Federaţiei Ruse la Constanţa a afirmat susţinerea pe care Consulul General al Rusiei o acordă proiectului „Descoperă România”, iniţiat de Federaţia F.A.P.T., şi Asociaţia Litoral - Delta Dunării, pentru promovarea în Rusia.
 
Mâine, 3 februarie, va avea loc întâlnirea dintre Consulul General al Rusiei la Constanţa, domnul Mikhail M. Reva şi doamna Corina Martin, Preşedinte Asociaţia Litoral - Delta Dunării, pentru a stabili un plan comun de acţiuni în sprijinul acestui proiect.
 
În cadrul conferinţei de presă de azi, delegaţia a prezentat rezultatele şi bilanţul vizitei de o săptămână derulate la Moscova în perioada 24-30 ianuarie 2016.
 
De asemenea, a fost anunţat că în cadrul târgului de turism de la Moscova, „Moscow International Travel & Tourism Exhibition”, ce va avea loc în perioada 23-26 martie 2016, Asociaţia Litoral – Delta Dunării va susţine o conferinţă de promovare Mamaia – Litoralul Românesc şi Delta Dunării pentru peste 100 touroperatori ruşi, cu sprijinul şi în parteneriat cu ATOR (Asociaţia Touroperatorilor din Rusia).
 
Astăzi anunţăm semnarea acordului între Asociaţia Litoral – Delta Dunării şi Federaţia de Karate Kyokushin a Rusiei. Acordul prevede un cantonament de pregătire a lotului naţional de Karate Kyokushin al Rusiei în România, la Sulina – Delta Dunării, împreună cu lotul naţional al României, în perioada 23 iunie – 7 iulie 2016.
 
Asociaţia Litoral – Delta Dunării va promova staţiunea Mamaia la Cupa Moscovei de Karate Kyokushin (14 februarie) şi la Campionatul European ce va avea loc la Moscova în luna mai 2016, unde am fost invitaţi să acordăm un premiu special Mamaia în cadrul festivităţii de premiere.
 
Obiectivul Asociaţiei Litoral – Delta Dunării este de a promova destinaţia pe care o reprezintă (Dobrogea), de a atrage atenţie şi vizibilitate asupra celor 2 destinaţii turistice majore ale României, litoralul şi Delta Dunării, pentru a atrage turiştii de pe o piaţă pe care România nu s-a promovat suficient până acum.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii