Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A inceput programul “Mini preturi de vcanta – Litoralul pentru toti”, editia de toamna

ro

01 Sep, 2011 15:20 1324 Marime text

COMUNICAT DE PRESA

ASOCIATIA LITORAL – DELTA DUNARII

 1 septembrie 2011

A inceput programul  “Mini preturi de vcanta – Litoralul pentru toti”, editia de toamna

01.09.2011  – 15.10.2011


       Asociaţia LITORAL – DELTA DUNARII, F.P.T.R.,  patronatele de pe Litoral si patronatul A.N.A.T. anunta astazi, 1 septembrie, inceperea editiei de toamna a programului “Mini preturi de vcanta – Litoralul pentru toti” 2011.
        Programul este sustinut si promovat de catre Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism – ANAT si patronatele hoteliere de pe litoral.
        Programul “Mini preturi de vcanta – Litoralul pentru toti” se remarca, in continuare  printr-o oferta variata, care cuprinde hoteluri de la  1 *  la  5 * .
 Pana in prezent sunt inscrise aproximativ 60 hoteluri, echivalentul a 5000 de locuri de cazare pe intreg Litoralul Romanesc.
          Tarifele pentru aceasta editie ( 01.09 – 15.10. 2011 -  sejur 6 nopti/persoana) sunt urmatoarele :

Hotel 1* fara mic dejun : 179 lei / 6 N /  pers.
Hotel 2* fara mic dejun:  209 lei  / 6 N /  pers.
Hotel 2* cu mic dejun   :  279 lei / 6 N /  pers.
Hotel 3* fara mic dejun : 249 lei / 6 N /  pers.
Hotel 3* cu mic dejun   : 379 lei / 6 N /  pers.
Hotel 4* cu mic dejun   : 439 lei / 6 N /  pers.
Hotel 5* cu mic dejun  :  549 lei / 6 N /  pers.

          Asa cum s-a procedat de fiecare data, turistii care cumpara acest pachet beneficiaza de un VOUCHER DE ATRACTII ( intrare gratuita la unul din obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea: Acvariu, Muzeul de Istorie si Arheologie, Muzeul de Arta Constanta si Muzeul de Arta Populara Constanta. Accesul la aceste obiective turistice va fi facut pe baza voucher-ului primit la achizionarea pachetului turistic, de la orice agentie ANAT din tara.

                  Promovarea programului va fi realizata de catre Asociatia LITORAL – DELTA DUNARII,  Federatia Patronatelor din Turism ( F.P.T.R.)  si de catre Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism – ANAT,  iar listele cu structurile de cazare inscrise in program si agentiile care vand acest program  se vor regasi pe site-ul programului -  www.anat.ro/minipreturi/litoral/, www.asociatia-litoral.ro, www.fptr.org  si www.anat.ro.
           
Oferta se valorifică numai prin agenţiile de turism membre ANAT!
           
                     Corina Martin                                                                                                          Mohammad Murad


                        Presedinte                                                                                                                    Presedinte
ANAT / Asociatia Litoral – Delta Dunarii                                                                                               F.P.T.R.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii