Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Concurs sejur de 3 nopți la malul mării! Cine este câștigătorul

ro

19 Apr, 2022 14:05 1511 Marime text
 
 
  • ZIUA de Constanța în parteneriat cu Agenția de turism TOMIS TRAVEL vă oferă un sejur de 3 nopți, pentru maxim 3 persoane, într-o locație tip studio, dotată cu tot ce ai nevoie pentru a-ți încărca bateriile, la mare. 

Perioada sejurului este 22 – 25 aprilie. Anul acesta, iepurașul de Paște te așteaptă la Studio Povești la Mare 3*

S-a încheiat perioada de înscrieri și avem un câștigător. Sute de români au dorit să se bucure de această escapadă pe malul mării și s-au adunat în total 1561 de comentarii.

Din fericire, prima persoană care a căzut conform pick random number, numărul 906, a îndeplinit condițiile și a câștigat premiul pus în joc.
Pentru ceilalți participanți, însă, nu e vreme de supărare căci urmează un al doilea concurs în care primiți o vacanță.

Pentru a nu rata ocazia, stați cu ochii pe pagina de facebook a ziarului ZIUA de Constanța, dar și pe contul de Instagram ziuaconstanta.ro.
 


Din partea agenției, câștigătorul se va bucura de preparate specifice sărbătorilor pascale precum cozonac, ouă roșii, dar și răcoritoare, apă plată, bere, unt, miere, gem, cafea.
 
Despre agenția de turism TOMIS TRAVEL
 
Agenția de turism TOMIS TRAVEL se află pe piața din Constanța de mai bine de 10 ani. De-a lungul timpului, situațiile diverse cu care s-au confruntat i-au făcut să găsească soluții la orice tip de problemă devenind astfel una dintre agențiile de încredere din orașul de la malul mării.
Totuși, nu îți oferă cazare doar pe litoralul românesc, ci îți poate pune la dispoziție o serie de sejururi în străinătate, în țări precum Grecia, Turcia, Spania și nu numai.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii