Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:12 03 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S. C. EXTRASAND PCMN S.R.L. anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru ”Exploatare pentru nisip din perimetrul Extrasand 1, Județul Constanța, Platoul Continental Marea Neagră”

ro

23 Nov, 2023 09:10 624 Marime text

S. C. EXTRASAND PCMN S.R.L. anunţă publicul interesat asupra deciziei de emitere a acordului de mediu pentru proiectul:”EXPLOATARE PENTRU NISIP DIN PERIMETRUL EXTRASAND 1, JUDEȚUL CONSTANȚA, PLATOUL CONTINENTAL MAREA NEAGRĂ”, propus a fi amplasat în Platoul Continental al Mării Negre.
Proiectul acordului de mediu și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul APM CONSTANȚA, str. Unirii, nr. 23, județul Constanța în zilele de luni-vineri, între orele 09.00 – 16.00 cât și la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul APM CONSTANȚA din Constanța, str. Unirii, nr. 23, în termen de 10 zile calendaristice de la publicarea anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii