Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

OUAI Agigea, acord de mediu pentru „Reabilitare și modernizare amenajare de irigații SPP2 Movilița – etapa a IIa, pe suprafața OUAI Agigea“

ro

25 Jan, 2024 14:32 598 Marime text

ORGANIZAȚIA UTILIZATORILOR DE APĂ PENTRU IRIGAȚII AGIGEA – OUAI AGIGEA, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare revizuite, pentru proiectul „Reabilitare și modernizare amenajare de irigații SPP2 Movilița – etapa a IIa, pe suprafața OUAI Agigea“, amplasat în Agigea.

Decizia autorității de mediu, precum și informatiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului situat în Constanța, str. Unirii, nr. 23 (adresa) și la sediul OUAI Agigea – Șos. Mangaliei, nr. 1 în zilele de Luni-Vineri, între orele 10.00 – 14.00, precum și la următoarea adresa de internet http://apmct.anpm.ro sau https://agroterra.com.ro/irigatii/ .

Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul autorității competente pentru protecția mediului Constanța, str. Unirii, nr. 23 (adresa) în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii