Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:12 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grup Petrol Marin SA anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru imobil amplasat în oraș Năvodari

ro

21 Mar, 2024 11:26 430 Marime text


Subscrisa GRUP PETROL MARIN S.A titular al proiectului  ,,CONSTRUIRE IMOBIL S+P+8E-9E RETRAS – LOCUINȚE DE VACANȚĂ CU RESTAURANT ȘI SPAȚII COMERCIALE LA PARTER, PISCINĂ ȘI AMENAJĂRI EXTERIOARE,, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM CONSTANȚA: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUĂRII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul  ,,CONSTRUIRE IMOBIL S+P+8E-9E RETRAS – LOCUINȚE DE VACANȚĂ CU RESTAURANT ȘI SPAȚII COMERCIALE LA PARTER, PISCINĂ ȘI AMENAJĂRI EXTERIOARE,, propus a fi amplasat în oraș Năvodari, zona Mamaia Nord, str. B-dul Mamaia Nord.
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediulAgenției pentru Protecția Mediului Constanța, din mun. Constanța, str. Unirii, nr.23, județul Constanța, zilnic, între orele 09.00 – 13.00, precum și la următoarea adresa de internet: http://apmct.anpm.ro.  
Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii