Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Convocator Adunare Generală O.U.A.I. „Vulturu Vest” - județul Constanța

ro

29 Jun, 2022 00:00 1299 Marime text

 
În ziua de 03.08.2022, ora 10:00, la sediul Primăriei Comunei Vulturu, județul Constanța, va avea loc Adunarea Generală a O.U.A.I. ““Vulturu Vest”” – JUD. CONSTANȚA, cu sediul în București, Sector 1, Calea Griviței nr. 84-98, Clădirea The Mark Office, etaj 7, CIF 45663062, („OUAI Vulturu Vest”) la care sunt invitați să participe toți membrii organizației, precum și orice alte persoane interesate.

Adunarea Generală va avea următoarea ORDINE DE ZI:
  1. Aprobarea inițierii și elaborării unui proiect tehnico-economic (de investiții) necesar modernizării, reabilitării și, dacă va fi cazul, dezvoltării infrastructurii de irigații aferente organizației (proiect denumit generic „MODERNIZARE SISTEM IRIGAȚII – OUAI Vulturu Vest sau similar) („Proiectul de Investiții”), precum și a depunerii sale la autoritățile/entitățile competente în vederea obținerii de finanțări nerambursabile;
  2. Aprobarea contractării serviciilor și lucrărilor necesare pentru elaborarea Proiectului de Investiții (incluzând dar fără a se limita la studii geotehnice, studii topo, expertize tehnice, servicii de proiectare, servicii de consultanță elaborare proiecte nerambursabile etc.).
  3. Stabilirea modalității de finanțare în vederea de investiții susținerii proiectului.
  4. Aprobarea structurii bugetului necesar fazei inițiale a Proiectului de Investiție (faza în care se întocmesc documentațiile necesare solicitării finanțării nerambursabile).
  5. Mandatarea KAMPARO INVESTMENT MID EAST SRL, și/sau de la KAMPARO INVESTEMENT SRL, prin reprezentanții săi legali sau convenționali, să reprezinte deplin organizația (având rolul de responsabil legal de proiect) în fața oricăror persoane fizice și juridice implicate în inițierea, elaborarea, aprobarea finanțării Proiectului de Investiții și, ulterior, a implementării acestuia.
  6. Aprobarea/ratificarea formalităților și procedurilor necesare pentru înregistrarea organizației în scopuri de TVA.
  7. Schimbarea sediului OUAI Vulturu Vest.
  8. Schimbarea expertului contabil al organizației.
  9. Stabilire contribuție anuală membri.
  10. Orice alte aspecte care țin de funcționarea legală a organizației, incluzând dar fără a se limita la contractare de servicii de contabilitate, deschiderea de conturi bancare, alte operațiuni bancare. Diverse
În cazul neîndeplinirii cvorumului legal, Adunarea Generală se va ține în data de 04.08.2022, la aceeași oră și în același loc.
 
CONSILIUL DE ADMINISTRATIE AL OUAI Vulturu Vest – CONSTANTA
Presedinte – Greta-Sorana Lupu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii