Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:33 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Concurs ZIUA de Constanța te invită să descoperi Regatul Apelor. Află cum poți câștiga una dintre cele două invitații duble la Eforie Aqua Park

ro

20 Jun, 2024 09:00 913 Marime text


UPDATE: Extragere câștigători

S-a încheiat perioada de înscrieri și avem cei 2 câștigători. Sute de români au dorit să se bucure de această vară și să descopere Regatul Apelor.

Îi felicităm pe cei 2 norocoși și le dorim zile magice și pline de amintiri frumoase în Regatul Apelor. Iar cât despre cei mai puțin norocoși  la acest concurs le dorim o vară frumoasă, plină de zâmbete, liniștită și noroc pe viitor.

Pentru a nu rata ocaziile viitoare, stați cu ochii pe pagina de facebook a ziarului ZIUA de Constanța, dar și pe contul de Instagram ziuadeconstanta.

A venit vara și odată cu ea s-a dat startul distracției pe litoral. Așa că nu mai sta pe gânduri și oferă-ți șansa de a câștiga una dintre cele două invitații duble.  

Regulile sunt simple: 
  • Participă persoane cu vârsta peste 18 ani
  • Invitația este nominală și nu poate fi transmisă altei persoane. Se face dovada identității la intrare în parc acvatic.
  • Se poate utiliza de luni până vineri, în termen de două săptămâni de la câștig.
  • Apreciază și urmărește pagina ZIUA de Constanța 
  • Apreciază și urmărește pagina Eforie Aqua Park 
  • Lasă o reacție la postarea care anunță concursul (vezi link-ul mai jos în text)
  • Adaugă în comentarii persoana cu care vrei să mergi (pentru fiecare participant se acceptă doar un singur comentariu) 
  • Share-ul nu este obligatoriu, dar ne-am bucura dacă ne susții!   
 
Concursul se desfășoară în perioada 20 iunie - 03 iulie 2024. Extragerea se va face în data de 04 iulie 2024, iar câștigătorii vor fi anunțați pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța.
Extragerea se va realiza cu ajutorul Random Comment Picker.  
 
Te poți înscrie la postarea de pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța.  
 
SUCCES!

!! Pentru a nu rata șansa premiilor pe care le câștigați, vă rugăm să ne răspundeți în termen de maxim 2 zile. Dacă acest interval de timp nu se respectă, suntem nevoiți să extragem un nou câștigător. !! 

Despre Regatul apelor, Eforie Aqua Park.

Aflat într-o zonă de confort cu o largă accesibilitate, mai exact în perimetrul dintre Hotelul Europa si Lacul Belona, Eforie Aqua Park este primul parc acvatic destinat stațiunilor din sudul litoralului, completând astfel necesarul de agrement al întregii zone.

Cu o capacitate de peste 3000 de locuri și cu facilități similare parcurilor acvatice europene, Eforie Aqua Park se definește ca fiind unica și principala atracție turistică ce are dotări destinate tuturor categoriilor de vârstă și reușește să creeze astfel, premisele ideale pentru o vacanță perfectă.

Buna dispoziție este întreținută de o echipă de specialiști, iar în fiecare zi organizăm spectacole și petreceri interactive pentru copii și adulți, cu invitați speciali, oameni de cultură și cântăreți celebrii.
Un lucru foarte important de menționat este că deși Eforie Aqua Park iubește distracția, unul dintre principiile noastre de bază este dictat de calitatea și siguranța produselor oferite; parcul este supravegheat de salvamari și beneficiază de echipe de prim ajutor și de urgență, astfel încât cei care ne vizitează să-și poată petrece timpul liber în cele mai bune condiții.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii