Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:33 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Concurs.„Poveștile Mării Negre”, vol IV, ediție limitată Află cum poți câștiga o carte cu autograful și dedicația personalizată a autorului Cristian Cealera, oferită de ZIUA de Constanța

ro

20 Nov, 2023 17:37 1032 Marime text


UPDATE CONCURS:

Concursul s-a încheiat! Felicitări celor 20 de câștigători anunțați pe pagina de Facebook în primul comentariu de la postarea concursului.

ZIUA de Constanța
te invită la un concurs plin de povești. Oferim 20 de cărți din seria „Poveștile Mării Negre”, volumul IV, cu autograful și dedicația personalizată a autorului Cristian Cealera.
 
Regulile sunt simple:
  • Apreciază și urmărește pagina de Facebook ZIUA de Constanța
  • Lasă o reacție la postarea care anunță concursul (vezi link-ul mai jos în text)
  • Adaugă în comentarii care este cea mai frumoasă amintire pe care o aveți din Constanța (pentru fiecare participant se acceptă un singur comentariu)
  • Share-ul nu este obligatoriu, dar ne-am bucura dacă ne susții!
  • Concursul se adresează național.
Concursul se desfășoară în perioada 20.11 – 04.12.2023. Extragerea se va face în data de 5 decembrie 2023, iar cei 20 de câștigători vor fi anunțați pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța.


 
Câștigătorii din Constanța își pot ridica personal premiul de la sediul nostru.
 
Pentru câștigătorii din localitățile din afara Constanței o să fim nevoiți să solicităm date cu caracter personal necesare trimiterii prin curier a premiului.
 
Extragerea se va realiza cu ajutorul Random Comment Picker.
Te poți înscrie la postarea de pe pagina de Facebook ZIUA de Constanța. 
 
!! În atenția câștigătorilor! Pentru a nu rata șansa premiilor pe care le câștigați, vă rugăm să ne răspundeți în termen de maxim 2 zile. Dacă acest interval de timp nu se respectă, suntem nevoiți să extragem un nou câștigător!!
 
 

Despre „Poveștile Mării Negre vol IV - Oamenii, Eroii, Zeii...“
 
La acea vreme, în urmă cu zece ani, doar un jurnalist pasionat de istoria Dobrogei, constănțeanul Cristian Cealera, a început o aventură editorială ce avea să îi schimbe viața și să contribuie la promovarea culturii și istoriei dintre Dunăre și Mare. „Aventura" s-a numit Poveștile Mării Negre“, o antologie de istorii, mituri, povești și povestiri, o parte dintre ele culese pe teren de către autor, o parte - rodul unei munci uriașe de documentare în arhive.
 
Cu fiecare volum, Cristian Cealera a reușit să câștige inima publicului dobrogean, dar și să atragă toți românii pasionați de istorie. Întrucât a depășit demult borna celor 5000 de exemplare vândute, Poveștile Mării Negre“ poate fi, pe drept, considerată, o colecție best-seller, cel puțin la nivel dobrogean.
 
Devenit între timp specialist cu acte în regulă, doctor în istorie veche, Cealera a continuat să publice atât Poveștile...“, cât și alte cărți  - romanele La Marginea Imperiului – Origini“ și „Piața Independenței - Amintiri din ziua aceea“, ambele având ca subiecte istoria și mitologia teritoriului istro-pontic.
 
Ultimul volum al Poveștilor, intitulat Oamenii, Eroii, Zeii... ne arată și modul în care s-a transformat autorul, de-a lungul anilor. Prima parte a cărții este realizată în stilul primelor povești, care l-au consacrat, în timp ce a doua ne prezintă un specialist preocupat de evidențierea unor subtile detalii ale istoriei vest-pontice.
 
Poveștile lui Cristian Cealera se schimbă de la an la an, evoluează, dar în același timp rămân tributare ținutului de care sunt legate, această Dobroge misterioasă și plină de comori spirituale. 




 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii