Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă Lansarea proiectului „Extinderea și modernizarea firmei ASCENSORUL TEHNIC SERVICE S.R.L.”

ro

27 Aug, 2019 10:40 2058 Marime text
Comunicat de presă
    Data 27.08.2019
 
Lansarea proiectului „Extinderea și modernizarea firmei ASCENSORUL TEHNIC SERVICE S.R.L.”
 

S.C ASCENSORUL TEHNIC SERVICE S.R.L., cu sediul în Tulcea, Str.Păcii nr. 154, jud. Tulcea, derulează proiectul „ Extinderea și modernizarea firmei ASCENSORUL TEHNIC SERVICE SRL”, cod SMIS 123316, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020,  Axa prioritară 2: ”Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.2 ITI - “Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor”. 
Contractul de finanțare a fost încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, în calitate de Autoritate de Management și cu Agenţia pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud – Est, în calitate de Organism Intermediar.
Valoarea totală a proiectului este de 7.619.714,93 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă (din Fondul European de Dezvoltare Regională şi bugetul naţional) este de 4.651.253,03 lei.
Proiectul se implementează în Municipiul Tulcea, Str. Păcii nr.154, jud. Tulcea, pe o durată de 28 luni (23.04.2018 – 31.07.2020).
Obiectiv general al proiectului îl reprezintă consolidarea și dezvoltarea durabilă a societății prin extinderea și modernizarea activității.
Obiectivul general și scopul proiectului vor fi realizate prin intermediul următoarelor obiective specifice:
- extinderea și modernizarea producției unei unități existente prin introducerea în procesul de execuție a unor utilaje ecoeficiente
- creșterea satisfacției clienților prin îmbunătățirea siguranței și calității produselor și serviciilor furnizate
- diminuarea dependenței față de furnizori și creșterea productivității muncii
În acest scop compania intenționează să achiziționeze două automacarale, un stâlp de iluminat cu celule fotovoltaice, două licențe pentru proiectare, pubele reciclare selectivă, rampă acces persoane cu dizabilități, servicii de certificare, activități de internaționalizare. Acest fapt va contribui la realizarea obiectivului strategic de dezvoltare: consolidarea poziției pe piață a întreprinderilor mici și mijlocii în domeniile cuantificate în Strategia Națională de Competitivitate și Planurile Regionale de Dezvoltare.
Detalii suplimentare puteţi obţine de la: Iuliana Gogioiu, Funcţie: Administrator, Telefon: 0722663063, e-mail: atstulcea2008@yahoo.com
Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European
de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii