Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:06 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț de Mediu Alecu Toma, reprezentant al UM 02192 Constanța, acord de mediu pentru amenajare parcare auto

ro

26 Oct, 2023 16:03 703 Marime text
ALECU TOMA reprezentant al UNITĂȚII MILITARE 02192 CONSTANȚA, titular al proiectului: ''AMENAJARE PARCARE AUTO REALIZARE ÎMPREJMUIRE STAȚIE DE ILUMINAT PERIMETRAL ÎN CAZARMA 1369 CONSTANȚA” propus a fi amplasat în Mun. Constanța, Str. Fulgerului, nr. 1, județul Constanța, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Constanța, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului: NU ESTE NECESARĂ EFECTUAREA EVALUARII IMPACTULUI ASUPRA MEDIULUI, pentru proiectul: ,,AMENAJARE PARCARE AUTO, REALIZARE ÎMPREJMUIRE ȘI STAȚIE DE ILUMINAT PERIMETRAL ÎN CAZARMA 1369 CONSTANȚA", propus a fi amplasat în Mun. Constanța, Str. Fulgerului, nr. 1, județul Constanța.

 Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează, pot fi consultate la sediul APM Constanța din Municipiul Constanța, str. Unirii, nr.23, Județul Constanța, în zilele de luni până vineri între orele 09.00-13.00, precum și la următoarea adresă de internet http://apmct. anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a APM Constanța.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii