Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monica Macovei vine în Constanţa Prima întâlnire o va avea cu alegătorii din Peştera, comună cu primar independent

ro

09 Oct, 2014 11:45 2402 Marime text
Monica Macovei, candidat independent în contextul alegerilor prezidenţiale, va fi mâine, la ora 10.00, în comuna Peştera.

"Mâine, 10 octombrie, comuna Peştera se va bucura de vizita unui oaspete de onoare, în persoana doamnei Monica Luisa Macovei, europarlamentar şi candidat independent pentru funcţia de Preşedinte al României", se arată într-un comunicat de presă. 

Este prima comună din judeţul Constanţa pe care Macovei o va vizita. "Pentru că reprezentăm singura comună din ţară cu primar independent şi consiliu local independent, pentru că împărtăşim viziunea domniei sale referitoare la depolitizarea instituţiilor publice, pentru că şi noi dorim o Românie vie, sănătoasă, curajoasă şi mândră, prima oprire în judeţ va fi în comuna noastră.
După câteva ore petrecute în mijlocul comunităţii locale, timp în care va sta de vorbă cu locuitorii comunei, doamna Macovei va merge şi în centrul municipiului Medgidia pentru a cunoaşte problemele cu care se confruntă locuitorii.", se menţionează în comunicat.
      
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii