Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Început de campanie cu probleme Elena Udrea, denunțată la Parchetul General

ro

03 Oct, 2014 16:08 2380 Marime text
Început de campanie cu probleme pentru Udrea. Pe numele Elenei Udrea a fost depus un denunț la Parchetul General, informează luju.ro.

Denunțul privește conflictul de interese, deturnarea de fonduri si subminarea intereselor financiare ale Uniunii Europene. Mai precis, Elena Udrea este acuzata ca ar fi folosit bani europeni pentru a ridica un complex rezidential privat, in care chiar ea ar avea asigurata o locuinta. Dosarul se afla in faza actelor premergatoare

Conform datelor obținute de luju.ro, acuzatiile ar viza fapte pe care Elena Udrea le-ar fi comis in perioada in care a detinut functia de ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice. Mai exact, dosarul priveste contractul incheiat, in 2011, intre Ministerul Dezvoltarii si Medusa Hotel International SRL, pentru realizarea “Complexului de Agrement La Stejarii”. Un contract finantat, asa cum se arata intr-un comunicat al ministerului, prin Programul Operational Regional 2007-2013 depus pe Axa prioritara 5 - dezvoltarea durabila si promovarea turismului, domeniul major de interventie 5.2 - crearea, dezvoltarea si modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si cresterea calitatii serviciilor turistice.

Autorul denuntului solicită procurorilor de la PICCJ sa verifice modul in care fondurile pentru realizarea acestei investitii au fost obtinute, precum si modul in care acestea au fost utilizate, iar in final sa dispuna declansarea urmaririi penale a Elenei si trimiterea acesteia in judecata, informează luju.ro.

sursă foto: epochtimes-romania.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii