Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:24 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elena Udrea „Îi asigur de tot sprijinul meu pe cei de la Dacia Pitești”

ro

21 Oct, 2014 22:16 2314 Marime text
elena udrea ii asigur de tot sprijinul meu pe cei de la dacia pitesti 517076
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dragos Bancea 22 Oct, 2014 10:18 Se pare ca pana in momentul de fata Elena este cel mai serios candidat - in sensul ca se preocupa serios de problemele acestei tari, mergand din loc in loc si gasind solutii la problemele existente deja de prea multi ani! Gata cu tara asta, gata cu hotia! Avem nevoie de un presedinte sincer si onest, care vrea si POATE sa se puna serios pe treaba! a dovedit-o prin cele peste 6000 de proiecte initiate in mandatul sau, nu vad de ce nu ar continua-o cu peste 60.000 de proiecte initiate ca presedinte! Domeniile atinse de ea - agricultura si turismul - sunt generatoare de venit, siguranta nationala si independenta europeana din punct de vedere economic, politic si nu numai! Dar modul in care abordeaza problemele si solutiile cu care vine, o face mai mult decat presedintele perfect! Eu o votez!
  • Alina Dobrescu 22 Oct, 2014 10:17 Una dintre calitatile Elenei, printre multe altele, este aceea ca EU este pentru ideea ca Justitia sa-si faca treaba! Doar asa statul de drept poate continua! Din pacate, Poanta si fostii lui ministri PSD - Ecaterina si Mihailescu, sub ubrela presedintelui senatului - Calin 'Inima zburdalnica' - nu fac decat sa (re)asterne umbra (neo)comunismului prin dictatura morala si financiara pe care o duc! Nu vreau sa ma gandesc ce ne asteapta daca, din pura intamplare (a voturilor furate!), acest MINCINOS ajunge presedinte! Eu continui sa o sustin pe Elena, pentru ca doar ea ne mai poate salva tara de influenta baronilor locali ce pun presiune pe tara; de Felix si slugile lui din guvernul actual!
  • Mircea Valer 22 Oct, 2014 10:16 Gata! Romania s-a saturat de aberatiile politicienilor! Romanii vor pe cineva in care sa-si puna increderea, pe cineva care merita intr-adevar scaunul de la Cotroceni! Pe cineva capabil! Nu! Nu! Nu! Nu! Iohanis, omul lui dottore - s-a dat de gol al 2lea om din PNL, cu faptul ca GhIonnha este omul lui Naum! Ne-am pierdut speranta si in neamt! Numai! Gata! Elena ramane singurul candidat disponibil al dreptei, de aceea turul II este intre Udrea vs dr.Cretinetti Naumovici! Iar dreapta se va uni sub mana Elenei, unde va ajunge PRESEDINTE! Asta este clar din cale afara... Doar asa mai putem salva tara si romanii din interiorul si exteriorul ei! Doar asa se intorc si cei de peste hotare; doar asa vom duce o viata mai buna, mai frumoasa!