Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

BEC a luat decizii importante în contextul alegerilor prezidențiale

ro

09 Sep, 2014 22:21 2137 Marime text
BEC a adoptat astăzi o decizie de admitere a protocolului de constituire a alianţei electorale PSD-UNPR-PC. Aceeași decizie a fost luată și în cazul protocolului de constituire a alianţei electorale Alianţa Creştin-Liberală Partidul Naţional Liberal - Partidul Democrat Liberal (ACL PNL-PDL).

Totodată, BEC a adoptat o decizie de respingere a protocolului de constituire a alianţei electorale Alianţa Naţională a Agricultorilor, formată din Mişcarea Agricultorilor din România şi Partidul Popular şi al Protecţiei Sociale, transmite România TV.

S-a luat şi o decizie de respingere a protocolului de constituire a alianţei electorale Alternativa Naţională, formată din Partidul Socialist Român şi Partidul Dreptăţii Sociale.

BEC a adoptat astăzi o hotărâre privind aprobarea regulamentului de organizare şi funcţionare a birourilor electorale constituite pentru alegerea şefului statului şi a aparatului de lucru al acestora şi o decizie privind documentele pe care trebuie să le conţină propunerile de candidatură care vor fi depuse la BEC la alegerile pentru preşedinţie, mai relatează România TV.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii