Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect de ordin pentru odificarea Anexei la Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr.2.211/2013 pentru aprobarea competenţei teritoriale de administrare

ro

06 Nov, 2015 15:17 1136 Marime text
Prin Anexa nr.2 la Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr.1104/2013 a fost aprobată structura organizatorică a direcţiilor generale regionale ale finanţelor publice, fiind stabilite unităţile fiscale din subordinea acestora. Potrivit art.33 alin.(1) din Ordonanţa Guvernului nr.92/2003 privind Codul de procedură fiscală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, competenţa teritorială de  administrare este stabilită prin ordin al preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală. Astfel, prin Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr.2211/2013 a fost aprobată competenţa  teritorială de administrare a contribuabililor, fiind arondate unităţile administrativ-teritoriale la unităţile fiscale din cadrul direcţiilor generale regionale ale finanţelor publice.

Față de această arondare, precizăm că Direcția generală regională a finanțelor publice Ploiești a solicitat Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală arondarea comunei  Filipeștii de Târg la Serviciul fiscal orășenesc Băicoi, prin preluare de la Serviciul fiscal orășenesc Boldești Scăeni. Menționăm că cele două servicii fiscale sunt deservite de aceeași unitate de trezorerie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii