Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectori antifraudă împreună cu procurori au participat la un seminar al Institutului Naţional al Magistraturii

ro

24 Mar, 2015 11:04 1378 Marime text
La iniţiativa Institutului Naţional al Magistraturii (INM), inspectori ai Direcţiei de Combatere a Fraudelor şi Direcţiei de Cooperare Interinstituţională din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) alături de procurori din cadrul Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, DIICOT, parchetelor de pe lângă tribunale şi parchetelor de pe lângă judecătorii, au participat la seminarul „Combaterea criminalității economico-financiare”, care a fost organizat în 19 şi 20 martie 2015, la sediul INM din Bucureşti.

S-au discutat şi analizat teme de interes comun, precum realizarea de investigaţii fiscale cu ajutorul instrumentelor informatice, probleme controversate de drept în materia infracțiunilor de evaziune fiscală şi soluțiile propuse pentru acestea, cazuistică şi tipologii din domeniul evaziunii fiscale. În acest sens, inspectorii antifraudă împreună cu procurorii prezenţi au discutat şi agreat modalităţi de investigare şi cooperare interinstituţională specifică.

Au susţinut prezentări dna procuror Alexandra ŞINC, formator INM, dl inspector general adjunct antifraudă procuror Remus BUDĂI, dl inspector șef antifraudă Claudiu CODREA şi inspector șef antifraudă Ionuţ AURICĂ, în calitate de lectori din partea DGAF. Seminarul este menit să actualizeze cunoştinţele şi aptitudinile profesionale ale participanţilor cu evoluţia dinamică a aspectelor relevante din teren.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii