Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:56 15 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Formularul 230

ro

21 May, 2015 11:28 662 Marime text
            Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Galaţi  informează contribuabilii  că în conformitate cu art. 57 alin. (4) din legea 571/2003 privind Codul fiscal cu modificările şi completările ulterioare, pot dispune asupra destinaţiei unei sume reprezentând până la 2% din impozitul pe veniturile din salarii şi asimilate salariilor, pentru susţinerea entităţilor nonprofit care se înfiinţează şi funcţionează în condiţiile legii, precum şi pentru unităţile de cult.
         Important! – direcţionarea acestei sume se poate face către o singură entitate nonprofit sau o unitate de cult .
           
 Formularul se depune până la data de 25 mai 2015 pentru veniturile din salarii şi asimilate salariilor realizate în anul 2014.
        
           Formularul  se poate  obţine direct de la sediul unităţilor fiscale sau  poate fi descărcat de pe site-ul ANAF, de la adresa www.anaf.ro, secţiunea Asistenţă contribuabili/ Toate formularele, cu explicaţii.
 
              Formularul 230 se poate depune:
-În format hârtie la registratura organului fiscal  în a cărei rază teritorială contribuabilul are adresa unde îşi are domiciliul, potrivit legii sau adresa unde locuieşte efectiv, în cazul în care aceasta este diferită de domiciliu, pentru persoanele fizice care au domiciliul fiscal în România.
- La oficiul poştal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.
            - Prin mijloace electronice de transmitere la distanţă  în conformitate cu prevederile legale în vigoare. 
 
 
Ganea Florentina
 Expert sup./Comp. Comunicare, Relatii Publice si Mass Media

Ti-a placut articolul?

Comentarii