Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:42 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat Legea 52/2003-transparenta decizionala

ro

01 Feb, 2016 16:42 1153 Marime text
Proiect de ordin pentru aprobarea modelului şi conţinutului formularului Declaraţia recapitulativă privind livrările/achiziţiile/prestările intracomunitare
                                   
 
Prin Hotărârea Guvernului nr. 1/2016, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 22 din 13 ianuarie 2016, au fost aprobate Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, prin care sunt reglementate și condițiile în care se depune formularul (390 VIES) "Declaraţie recapitulativă privind livrările/achiziţiile/prestările intracomunitare".

Menționăm că, modelul și conținutul formularului (390 VIES) "Declaraţie recapitulativă privind livrările/achiziţiile/prestările intracomunitare" este aprobat prin Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 76/2010, cu modificările și completările ulterioare.

Având în vedere cele de mai sus și ținând cont de intrarea în vigoare de la data de 1 ianuarie 2016 a noului Cod fiscal și a noului Cod de procedură fiscală este necesară emiterea unui nou ordin al președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală, prin care să fie aprobate declarațiile informative.
 
*   *  *
Proiectele de acte normative, iniţiate de ANAF, sunt făcute publice pe site-ul instituţiei la adresa www.anaf.ro, domeniul Legislatie/ Transparenţa decizională. De asemenea, acestea pot fi consultate la Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Mass-Media din cadrul ANAF, cu sediul în str. Apolodor nr.17, sector 5, Bucureşti.

Eventualele sugestii, propuneri sau opinii referitoare la acest proiect de act normativ pot fi transmise în scris la Serviciul Comunicare, Relatii Publice si Mass-Media - cu menţiunea “Conf.Legii nr.52/2003”, la următoarele adrese:
  • Prin scrisori la adresa poştală: Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, str.Apolodor nr.17, sector 5 Bucuresti 050741 - la Serviciul Comunicare, Relaţii Publice şi Mass-Media;
  • Electronic la adresa de mail: relatiipublice.anaf@mfinante.ro
  • Prin fax la numarul: 021-319.98.57.
Pentru a avea acces la informaţiile de presa privind aplicarea Legii nr.52/2003 privind transparenţa decizională în Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, se poate accesa domeniul Informaţii / Comunicate şi informaţii de presă aflat pe site-ul instituţiei.
SERVICIUL COMUNICARE, RELAŢII PUBLICE ŞI MASS-MEDIA                                                                                                                        
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii