Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:01 10 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ANAF propune modificarea procedurii de publicare a listelor cu obligații fiscale restante

ro

26 Jan, 2017 14:27 668 Marime text
Agenția Naționalã de Administrare Fiscalã propune modificarea procedurii de publicare a listelor cu obligații fiscale restante, respectiv a plafoanelor sub care cuantumul total al obligatiilor fiscale restante nu mai fac obiectul publicãrii pe site. 
 
Aceste plafoane sunt:   
    a)  500.000 lei, pentru marii contribuabili;
    b)  250.000 lei, pentru contribuabilii mijlocii;
    c) 100.000 lei, pentru celelalte categorii de debitori, inclusiv în cazul persoanelor fizice care înregistreazã obligatii fiscale restante si din desfãsurarea de activitãti economice în mod independent sau exercitã profesii libere;
    d)    15.000 lei, pentru debitorii persoane fizice, altele decât cele de la lit. c).
 
*   *  *
Proiectele de acte normative, iniþiate de ANAF, sunt fãcute publice pe site-ul instituþiei la adresa www.anaf.ro, domeniul INFO ANAF/ Transparenþa decizionalã. De asemenea, acestea pot fi consultate la Serviciul Comunicare, Relaþii Publice ºi Mass-Media din cadrul ANAF, cu sediul în str. Apolodor nr.17, sector 5, Bucureºti.
Eventualele sugestii, propuneri sau opinii referitoare la acest proiect de act normativ pot fi transmise în scris la Serviciul Comunicare, Relatii Publice si Mass-Media - cu menþiunea “Conf.Legii nr.52/2003”, la urmãtoarele adrese:
·                Prin scrisori la adresa poºtalã: Agenþia Naþionalã de Administrare Fiscalã, str.Apolodor nr.17, sector 5 Bucuresti 050741 - la Serviciul Comunicare, Relaþii Publice ºi Mass-Media;
·                Electronic la adresa de mail: relatiipublice@anaf.ro
·                Prin fax la numarul: 021-319.98.57.
Pentru a avea acces la informaþiile de presa privind aplicarea Legii nr.52/2003 privind transparenþa decizionalã în Agenþia Naþionalã de Administrare Fiscalã, se poate accesa domeniul INFO ANAF / Comunicate  de presã aflat pe site-ul instituþiei.
SERVICIUL COMUNICARE, RELATII PUBLICE SI MASS-MEDIA                                                                                                                       

Ti-a placut articolul?

Comentarii