Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Diversitate, confort, calitate? Răspunsul este scauneonline.ro, singurul magazin din Constanţa specializat în scaune (galerie foto)

ro

09 Jun, 2014 00:00 3861 Marime text
Scauneonline.ro este un magazin ce însumează opt ani de activitate, peste 120.000 de scaune vândute şi peste 8.000 de clienți mulțumiți. Cu o bază materială permanent îmbunătăţită, singurul magazin de scaune din Constanţa reuşeşte să aducă în mod constant produse inovatoare pe piaţa din domeniu. Produsele comercializate impresionează atât prin designul deosebit - futurist, clasic, elegant -, cât şi prin calitatea desăvârşită. Scaunele sunt realizate pe suport metalic şi sunt tapiţate cu piele ecologică, stofă sau mesh.

Produsele din acest magazin garantează o notă de stil mediului ambiental, indiferent de ocazia specifică. Magazinul beneficiază de o gamă foarte largă de oferte, fiind specializat în scaune de orice tip. Aici puteţi găsi de la clasicele scaune de conferinţă, de bucătărie sau de aşteptare, până la modele de lux destinate birourilor.
De asemenea, sunt puse la dispoziție scaune pentru cazinouri, ergonomice, directoriale, pliante şi chiar modele performante destinate masajului, produse ce respectă tendinţele tehnologice. În plus, în magazin veți descoperi o gamă deosebită de produse, constând în scaune elegante de bar. Acestea pot oferi o notă de rafinament oricărui spaţiu, fie că avem în vedere confortul propriei case, fie că vorbim despre cluburi sau cafenele. Comanda vine în maximum 24 de ore, iar livrarea este gratuită, oriunde în ţară!

Magazinul are peste 100 de colaboratori în România, dar reprezintă un important exportator şi pentru Bulgaria şi Republica Moldova. În Constanţa, îl puteţi vizita pe strada Dezrobirii nr. 118, bl. IS5, parter, între orele 10.00 și 17.30, fiind expuse spre testare şi achiziţionare toate modelele de scaune existente pe stoc.
 
Telefon magazin: 0374.020.673
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii