Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

C.N. A.C.N. S.A. a semnat contractul de finantare a proiectului ,,Modernizarea sistemului de semnalizari de navigatie pe Canalul Poarta Alba-Midia Navodari"

ro

04 Jun, 2010 13:46 1330 Marime text

4 iunie 2010

C.N. A.C.N. S.A. a semnat contractul de finanţare al proiectului din cadrul Programului Operaţional Sectorial-Transport 2007-2013 ,,Modernizarea sistemului de semnalizări de navigaţie pe Canalul Poarta Albă-Midia Năvodari"

Compania Naţională ,,Administraţia Canalelor Navigabile” S.A. a semnat contractul de finanţare aferent proiectului ,,Modernizarea sistemului de semnalizări de navigaţie pe Canalul Poarta Albă – Midia Năvodari" din cadrul Programului Operaţional Sectorial-Transport 2007-2013.
Contractul intră în vigoare de la data semnării lui de către ambele părţi, respectiv Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii şi C.N. ,,A.C.N.” S.A., data finalizării contractului de finanţare fiind la 31 decembrie 2013.
Obiectivul contractului îl reprezintă acordarea finanţării nerambursabile din fonduri publice de către Autoritatea de Management pentru implementarea proiectlui intitulat ,,Modernizarea sistemului de semnalizări de navigaţie pe Canalul Poarta Albă-Midia Năvodari". Valoarea totală a Proiectului care face obiectivul prezentului Contract este de 10.358.811 lei, din care 7.367.186 lei constituie finanţare nerambursabilă europeană şi 2.991.625 lei constituie contribuţia bugetului de stat.
În conformitate cu prevederile legii nr.203/2003 privind realizarea, dezvoltarea şi modernizarea reţelei de transport  de interes naţional şi european, canalele navigabile Dunăre-Marea Neagră şi Poarta Albă-Midia Năvodari sunt parte integrantă a reţelei de transport de interes european.
Proiectul urmăreşte modernizarea sistemului de semnalizări de pe o reţea de transport europeană, la nivelul standardelor internaţionale, ţinând cont de cerinţele de mediu şi de reglementările în vigoare în domeniu. De asemenea reprezintă o necesitate funcţională pentru desfăşurarea în siguranţă a traficului pe cele două canale.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii