Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:02 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Să păstrăm plajele curate!

ro

26 Apr, 2013 12:57 2052 Marime text
Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral face apel catre toti turistii care vor veni la mare in minivacanta de 1 Mai sa pastreze plajele curate. ABADL a depus eforturi ca plajele sa fie pregatite si amenajate, pentru ca turistii care vor veni pe litoral sa se bucure de un nisip curat.
Toate plajele din zonele in care sunt asteptati turisti au fost deja predate catre operatori. In aceste conditii, plajele din Mamaia, Vama Veche, Mangalia, Neptun, Costinesti, Eforie si 2 Mai isi asteapta vizitatorii.
Mai mult decat atat, Administratia Bazinala de Apa Dobrogea Litoral va sprijini “SocialErasmus Romania: Let’s Do It, World!”, actiunea de curatare a plajei initiata de voluntarii Asociatiei Erasmus Student Network (ESN) România, care se va desfasura pe data de 28 Aprilie 2013, pe plaja din Vama Veche. Actiunea se doreste a fi una pilot pentru Ziua Curăteniei Generale, care anul acesta va avea loc in data de 28 Septembrie 2013.
Partenerii evenimentului “SocialErasmus Romania: Let’s Do It, World!”: Primăria Limanu, Serviciul Comunitar de Utilități Publice de Interes Local Limanu, Administrația Bazinală de Ape Dobrogea – Litoral, Radio România Cultural, Let’s Do It, Romania!, Greenestenergy Magazine.


Catalin Anton
Responsabil comunicare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii