Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Controale privind numarul de puncte de agrement nautic

ro

14 Jun, 2010 16:03 1223 Marime text

Constanta, 14.06.2010

Controale privind numarul de puncte de agrement nautic

Administratia Bazinala de Ape Dobrogea Litoral (ABADL) va incepe controale privind numarul de puncte de agrement nautic. Controalele vor fi demarate in urma mai multor sesizari primite care sustin ca aceste puncte de agrement nautic, in special cele care inchiriaza sky-jeturi, nu au autorizatii de functionare. Reprezentantii ABADL vor verifica toate aceste puncte, inclusiv in  weekend, cand este asteptat pe litoral un numar semnificativ de turisti.

Administratia Bazinala de Ape Dobrogea Litoral face apel din nou la autoritatile locale sa intervina pentru stoparea comertului ambulant pe plaje. In urma constatarilor realizate de reprezentanti ai ABADL, un numar mare de persoane practicau comertul ambulant pe plaje. Administratia Bazinala de Ape Dobrogea Litoral nu are posibilitatea sa intervina in aceste cazuri, si, de aceea solicita autoritatilor abilitate de lege sa ia masurile care se impun.

Un alt aspect semnalat in acest weekend a fost cel al gunoaielor lasate la limita plajelor, pe domeniul public. Administratia Bazinala de Ape Dobrogea Litoral atrage atentia ca nu are competente de a interveni decat pe zonele de plaja care nu au fost inchiriate catre operatori de plaja. In acest sens, facem apel catre autoritatile locale pe raza carora se constata aceste deseuri, sa ia masurile care se impun, astfel incat turistii care vin pe litoral sa nu fie deranjati de aspectul zonelor din apropierea plajelor.
De asemenea, Administratia Bazinala de Ape Dobrogea Litoral atrage atentia operatorilor de plaja sa monteze un numar suficient de mare de cosuri de gunoi pentru a deservi turistii de pe plaje.

Administratia Bazinala de Ape Dobrogea Litoral face cunoscut tuturor celor care merg pe plaje ca a pus la dispozitie numarul de telefon 0241.552080 si la adresa de email: dispecer@dadl.rowater.ro pentru orice sesizari si reclamatii cu privire la aspectul plajelor dar si la serviciile de pe plaja. Problemele pe care turistii le pot sesiza se refera la accesul pe plaja, la starea de curatenie, dotarea plajelor cu cosuri de gunoi, prezenta algelor, prezenta corpurilor ascuţite şi dure - cioburi, sticle sparte, sârmă, pietre, lemn, bucăţi de metal, etc.
 Dispeceratul Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea-Litoral va functiona non stop, iar reclamatiile vor fi inregistrate intr-un registru unic de sugestii si reclamatii.
Responsabil comunicare
Catalin Anton

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii