Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ABA Dobrogea Litoral asigura permanenta pe plaje in weekend

ro

11 Jun, 2010 14:49 1456 Marime text

Constanta, 11.06.2010

ABA Dobrogea Litoral asigura permanenta pe plaje in weekend

Administratia Bazinala de Apa Dobrogea-Litoral va asigura personal pentru control si interventie in fiecare weekend din sezonul estival. Au fost stabilite trei zone de interventie si anume: Navodari – Mamaia – Constanta, Eforie – Costinesti si Olimp – Vama Veche.
In acest mod, Administratia Bazinala de Apa Dobrogea-Litoral doreste sa intervina rapid si eficient la orice problema care se constata pe plajele turistice.

Turistii pot face orice sesizari si reclamatii cu privire la aspectul plajelor dar si la serviciile de pe plaja la numarul de telefon: 0241.552080, dar si la adresa de email: dispecer@dadl.rowater.ro. Dispeceratul Administratiei Bazinale de Apa Dobrogea-Litoral va functiona non stop, iar reclamatiile vor fi inregistrate intr-un registru unic de sugestii si reclamatii.

Problemele pe care turistii le pot sesiza se refera la accesul pe plaja, la starea de curatenie, dotarea plajelor cu cosuri de gunoi, prezenta algelor, prezenta corpurilor ascuţite şi dure - cioburi, sticle sparte, sârmă, pietre, lemn, bucăţi de metal, etc.
Responsabil comunicare
Catalin Anton

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii