Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Ședință extraordinară a Consiliului Local al Municipiului Constanța. Ce proiecte se află pe ordinea de zi

ro

19 Jan, 2022 08:43 1566 Marime text
Consiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă extraordinară, cu convocare de îndată, astăzi, 19 ianuarie 2022, ora 10.00.
 
Ședința se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.




UPDATE 5

Proiectul de pe ordinea de zi suplimentară a fost votat în unanimitate.

UPDATE 4

Cele două proiecte cu privire la viitoarele creșe din Constanța au trecut de voturile consilierilor locali cu 27 de voturi pentru primul proiect, și 26 voturi pentru la al doilea proiect. Urmează proiectul de pe ordinea de zi suplimentară.

UPDATE 3

Înainte de trecerea prin vot a primului punct, a fost făcută precizarea că toate cele trei proiecte au avut avize favorabile.

UPDATE 2

La ședință sunt prezenți 27 de consilieri locali. Ordinea de zi a fost votată în unanimitate.

UPDATE 1

Primarul Vergil Chițac nu participă la ședință. Atribuțile sale în ședința de astăzi au fost preluate de către viceprimarul Ionuț Rusu.

Pe ordinea de zi se află următoarele proiecte: 
 
1. Proiect de hotărâre privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții „CNI" - S.A. a amplasamentului şi asigurarea condiţiilor în vederea executării obiectivului de investiţii Proiect TIP  „Construire creșă mică, str. Tineretului nr. 23, loc. Palazu Mare, municipiul Constanța”;iniţiator: primar Vergil Chițac
- avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 2 și nr. 5
 
2. Proiect de hotărâre privind predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții „CNI" - S.A. a amplasamentului şi asigurarea condiţiilor în vederea executării obiectivului de investiţii Proiect TIP  „Construire creșă mică, Bd. Aurel Vlaicu, zona Târg Săptămânal, Vama, municipiul Constanța”.iniţiator: primar Vergil Chițac
- avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 2 și nr. 5

Ordine de zi suplimentară 
 
Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de Fezabilitate „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din municipiul Constanța - etapa 2, revizia 2" și a indicatorilor tehnico-economici aferenți investiției propuse.

iniţiator: primar Vergil Chițac
- avize Comisiile de specialitate nr. 1, nr. 3 și nr. 5
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii