Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:58 24 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședința Consiliului Județean Constanța Înființarea unui centru de vaccinare împotriva COVID-19. Unde va funcționa

ro

06 Jan, 2021 10:39 1881 Marime text
  • Ședință la Consiliul Județean Constanța.
  • Singurul proiect de pe ordinea de zi face referire la darea în folosință gratuită Municipiului Constanța, a unor spații aflate în interiorul Pavilionul Expozițional Constanța, în vederea înființării unui centru de vaccinare împotriva Covid-19.

UPDATE 3

Acest centru de vaccinare anticovid va avea o suprafață totală de aproximativ 2550 de mp și va fi împărțit în 5 săli.

Spațiile ce urmează a fi date în folosință Municipiului Constanța vor deservi un centru de vaccinare pentru populația de peste 65 de ani și pacienților cu boli cronice.

Centrul de vaccinare care va funcționa în cadrul Pavilionul Expozițional Constanța, va respecta prevederile Ordinului nr. 2171/181/4380/M223/2020, pentru stabilirea normelor privind autorizarea, organizarea și funcționarea centrelor de vaccinare, împotriva Covid-19, precum și a normelor Direcției de Sănătate Publică. Toate cheltuielile aferente funcționării centrului vor fi suportate de către Primăria Municipiului Constanța.

UPDATE 2

Mihai Lupu, președintele CJ a lipsit din nou de la ședință. Aceasta a fost condusă de vicepreședinte Stelian Gima.

UPDATE 1

La ședință sunt  30 consilieri prezenți. Au fost înregistrate 29 de voturi pentru. Un consilier nu a reușit să voteze.Consiliul Județean Constanța este convocat în ședință extraordinară, de îndată, astăzi,la ora 13.00, în sistem videoconferință.

Un singur proiect se află pe ordinea de zi:

Proiectul de hotărâre nr.1 privind darea în folosinţă gratuită Municipiului Constanţa a unor spaţii în interiorul imobilului „Pavilionul Expoziţional Constanţa” în vederea înfiinţării unui Centru de vaccinare împotriva Covid-19.
- Iniţiator, Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa; Aviz: Comisia B

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii