Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CLM Constanța Act adițional la contractul de delegare a gestiunii serviciului public de transport local. Iată ce se modifică (DOCUMENT)

ro

29 Feb, 2024 09:32 567 Marime text
Foto: CT BUSConsiliul local al municipiului Constanţa este convocat în şedinţă ordinară, joi, 29 februarie 2024, ora 16.30, în sala „Remus Opreanu” a Consiliului Județean Constanța.
 
Pe ordinea de zi se află și un proiect de hotărâre nr. 107/2024 pentru aprobarea actului adițional nr. 6 la contractul de delegare a gestiunii serviciului public de transport local de persoane prin curse regulate în municipiul Constanța nr. 215993/01.11.2021, cu modificările și completările ulterioare.
 
Confom acestuia, cât și a referatului de aprobare, este necesară modificarea prin act adițional a anexei 2.2 – „Program de circulație autobuze” din Anexa 2 – „Programul de transport”, anexei 4.1.1 – „Bunuri puse la dispoziție de către Autoritatea Contracantă” din anexa 4.1. – „Bunuri de retur”, parte integrantă din Anexa 4 – „Bunuri utilizate de operator în executarea contractului” și a anexei 5.2. – „Lista mijloacelor de transport utilizate la prestarea serviciului public” din Anexa 5 – „Mijloace de transport”, la HCL 362/2021 privind delegarea gestiunii serviciului public de transport local de persoane prin curse regulate către societatea CT BUS SA și atribuirea contractului de delegare a gestiunii serviciului public de transport local de persoane prin curse regulate în municipiul Constanța, cu modificările și completările ulterioare.
 
Anexele la care facem referire pot fi consultate în proiectul de HCL, care se regăsește în secțiunea „Documente”.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și: 
Ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local al Municipiului Constanţa, suplimentată
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii