Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:10 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CJ Constanța Proiect de hotărâre pentru trecerea unui imobil din proprietate publică a Municipiului Mangalia în proprietatea domeniului public al UAT Județul Constanța (DOCUMENT)

ro

26 May, 2024 10:18 1050 Marime text

 
  • Se convoacă Consiliul Județean Constanța în ședință ordinară pentru data de 29.05.2024, ora 10.00, în sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ, ședință ce se va desfășura în format fizic.
     
Se convoacă Consiliul Județean Constanța în ședință ordinară pentru data de 29.05.2024, ora 10.00, în sala „Remus Opreanu” din cadrul Palatului Administrativ, ședință ce se va desfășura în format fizic.

Pe ordinea de zi se află următorul proiect: „Proiect de hotărâre nr.118/20.05.2024 privind aprobarea transmiterii unei solicitări Consiliului Local al Municipiului Mangalia pentru efectuarea demersurilor necesare privind trecerea unui bun imobil DC8, proprietate publică a Municipiului Mangalia, din domeniul public al UAT Municipiul Mangalia în domeniul public al UAT Județul Constanța”. 

Inițiator al proiectului este președintele CJ Constanța, Mihai Lupu.

În temeiul prevederilor art. 182 alin. (2) din O.U.G. nr.57/2019 privind Codul administrativ cu modificările și completările ulterioare, se propune:

Art.l. Aprobarea transmiterii unei solicitări Consiliului Local al Municipiului Mangalia pentru efectuarea demersurilor necesare privind trecerea bunului imobil DC 8, proprietate publică a UAT Municipiul Mangalia, din domeniul public al UAT Municipiul Mangalia în domeniul public al UA T Județul Constanța, identificate conform anexei la prezentul act administrativ.

Art.2. După preluarea bunului imobil prevăzut la art. l, din domeniul public al U.A.T. Municipiul Mangalia în domeniul public al U.A.T. Județul Constanța, va fi încadrat în categoria funcțională a drumurilor de interes județean și se declară bun de uz și interes public județean.

Art.3. Prezentul proiect de hotărâre ce urmează a fi înscris pe ordinea de zi a ședinței ordinare din luna mai 2024 se transmite de Secretarul General al Județului următoarelor comisii: Comisia pentru Investiții, Patrimoniu, Infrastructură și Urbanism și Comisia Juridică, Ordine Publică și Situații de Urgență în vederea examinării, formulării de amendamente în scris, după caz, precum și întocmirii avizului cu privire la adoptarea sau, după caz, respingerea proiectului.


Citește și:
Ședință CJ Constanța: Proiect de hotărâre privind desemnarea și validarea nominală, în cadrul Autorității Teritoriale de Ordine Publică Constanța, a unui nou membru (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii