Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Repartizarea unor spații către Teatrul „Căluțul de Mare” și către Centrul Cultural Județean „Teodor Burada” Constanța, pe masa consilierilor județeni (DOCUMENTE)

ro

25 Mar, 2024 21:03 1016 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa se întrunește în şedinţă ordinară pe 27.03.2024, ora 10.00  în sala „Remus Opreanu” .

Ședința se va desfășura în format fizic. Pe ordinea de zi se află mai multe proiecte printre care și proiect de hotărâre nr.69/19.03.2024 privind repartizarea unor spații din cadrul imobilului Bloc L4 către Teatrul pentru Copii și Tineret Căluțul de Mare și către Centrul Cultural Județean „Teodor Burada” Constanța, respectiv actualizarea Anexei nr.2 la Hotărârea Consiliului Județean Constanța nr. 254/2014.

Inițiator este Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu.

Potrivit raportului de specialitate, la proiectul de hotărâre privind repartizarea unor spaţii din cadrul imobilului Bloc L4 către Teatrul pentru Copii şi Tineret Constanţa Căluţul de Mare şi către Centrul Cultural Judeţean "Teodor Burada" Constanţa, respectiv actualizarea Anexei nr. 2 la Hotărârea Consiliului Judeţean Constanţa nr. 254/2014 Imobilul „Bloc L4" este situat în municipiul Constanța, al. Magnoliei, nr. 2, bl. L4 şi se află în administrarea Consiliului Județean Constanţa, fiind înscris în Cartea funciară nr. 251945 UAT Municipiul Constanţa, având destinaţia de birouri şi locuinţe.

Prin HCJC nr. 254/2014 s-a stabilit repartizarea spaţiilor cu destinaţia de birouri, precum şi a locuinţelor de serviciu din cadrul imobilul „Bloc L4", situat în Municipiul Constanţa, Aleea Magnoliei, nr. 2, aprobarea criteriilor de repartizare, a chiriei, precum şi a contractului de închiriere.

În funcţie de necesităţile Consiliului Judeţean Constanţa şi ale instituţillor aflate în subordine HCJC nr. 254/2014 a fost modificată şi completată.

În cadrul imobilului Bloc L4 îşi desfăşoară activitatea diferite instituţii, inclusiv instituţii subordonate, spaţiile având următoarea destinaţie:
- parter, etaj l şi parţial etaj 2 spaţii cu destinaţia de birouri,
- etajul 2, parţial, etajele 3 - 4 spaţii cu destinaţia de locuinţe de serviciu.

Următoarele instituţii deţin spaţii cu destinaţia de locuinţă de serviciu, în cadrul imobilului Bloc L4 : Consiliul Judeţean Constanţa, Teatrul de Stat Constanţa, Teatrul pentru Copii şi Tineret, Direeţia de Pază a Judeţului Constanţa, Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa, Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, Centrul Cultural Judeţean "Teodor Burada" Constanţa, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa.

Prin Adresa nr. 148/02.02.2024, înregistrată la Consiliul Judeţean Constanţa cu nr. 3698/02.02.2024, Teatrul pentru Copii şi Tineret Constanţa Căluţul de Mare solicită sprijinul în vederea alocării unei Iocuinţe de serviciu în cadrul imobilului Bloc L4, pentru un profesor de canto din cadrul Secţiei Cultural Educative a Centrului.

Având în vedere faptul că la nivelul Consiliului Județean Constanta există spații libere, având destinația de locuințe de serviciu, se propune repartizarea camerei nr. 404 din cadrul imobilului Bloc L4 către Teatrul pentru Copii şi Tineret Constanța Căluțul de Mare, respectiv repartizarea camerei nr. 317 din cadrul imobilului Bloc L4 către Centrul Cultural Județean "Teodor Burada" Constanța.


În secțiunea Documente a materialului, puteți consulta proiectul în integralitate.


PRECIZĂRI:
 


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și: 

Consiliul Județean Constanța se reunește în ședință ordinară. Ce proiecte sunt înscrise pe ordinea de zi?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii