Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:15 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Ședință ordinară a Consiliului Local al comunei Mircea Vodă. Ce se va discuta (document)

ro

25 Aug, 2021 11:05 1613 Marime text
  • Ședință ordinară a Consiliuluilui Local al comunei Mircea Vodă
Ședință ordinară a Consiliuluilui Local al comunei Mircea Vodă, la data de 31.08.2021, ora 15.00, organizată la sediul Primăriei comunei Mircea Vodă (sala de ședințe) din satul Mircea Vodă, str. Primăriei, nr. 47.

Iată proiectul ordinii de zi: 

I. PROIECTE DE HOTĂRĂRI privind:

1. Aprobarea decontării cheltuielilor cu naveta la și de la locul de muncă, pentru cadrele didactice și personalul didactic auxiliar din învățământul gimnazial din comuna Mircea Vodă, jud. Constanța, pentru luna iulie 2021.

inițiator: primar lonașcu George

2. Aprobarea listei beneficiarilor de ajutor social precum și a listei persoanelor care au efectuat acțiuni și lucrări de interes local pentru luna august 2021.

inițiator: primar lonașcu George

3. Aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții “Amenajare 45 locuri de parcare auto pe strada Atelierului, localitatea Satu Nou, com. Mircea Vodă, jud. Constanța”.

inițiator: primar lonașcu George

4. Aprobarea dezmembrării în două loturi a imobilului teren în suprafață de 4.000 mp, situat în intravilanul localitătii Mircea Vodă, str. Piersicului, nr. 12B, com. Mircea Vodă, jud. Constanța, proprietate privată a comunei, având număr cadastral 104204.

inițiator: primar lonașcu George

5. Aprobarea acordării de sprijin financiar d-nei Bracon Rodica, domiciliat în localitatea Satu Nou, str. Prunului, nr. 56, com. Mircea Vodă, jud. Constanța.

inițiator: primar lonașcu George

6. Aprobarea acordării de sprijin financiar d-nei Ilea Paulina, domiciliat în localitatea Mircea Vodă, str. Piersicului, nr. 2, com. Mircea Vodă, jud. Constanța.

inițiator: primar lonașcu George

7. Aprobarea actualizării Programului Anual al Achizițiilor Publice, pentru anul 2021.

inițiator: primar lonașcu George

8. Aprobarea modificării și completării Nomenclatorului stradal al comunei Mircea Vodă, jud. Constanța.

inițiator: primar lonașcu George

9. Aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli a1 SC RURAL SALUBRITATE MIRCEA

VODĂ SRL, pe anul 2021.

inițiator: primar lonașcu George

Diverse 

Materialele înscrise pe proiectul ordinii de zi sunt puse la dispoziția consilierilor locali, conform opțiunilor acestora, în format electronic (aplicația WhatsApp) sau format hârtie celor care nu au aplicația.

Materialele înscrise pe proiectul ordinii de zi au fost trimise spre avizare tuturor celor 3 comisii de specialitate ale Consiliului Local Mircea Vodă cu invitația de a formula și depune amendamente.

Proiectele de hotărâre pot fi consultate la sediul Primăriei comunei Mircea Vodă — Birou secretar general al comunei, iar cei interesați pot depune cerere pentru primirea documentelor.

Persoanele fizice și juridice interesate, pot formula în scris propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare referitoare la proiectele de hotărâri, pe adresa de e-mail a Primăriei comunei Mircea Vodă sau la sediul din localitatea Mircea Vodă, str. Primăriei, nr. 47.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii